Αθλητισμός

Δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό Β. για την ήττα από τον Αιγινιακό

ΒΑΖΑΚΑΣ

Στο μέσον της προετοιμασίας εν όψει της νέας χρονιάς βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου, με τις διπλές προπονήσεις να συνεχίζονται καθημερινά και η κούραση στους ποδοσφαιριστές να είναι μεγάλη. Αυτό φάνηκε και στο προχθεσινό φιλικό με τον Αιγινιακό εκτός έδρας, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να δείξουν δείγματα της αξίας τους, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0.

Η τεχνική ηγεσία είδε αυτά που ήθελε να δει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, μπορεί να μην βγήκαν στο παιχνίδι οι αυτοματισμοί που ζητεί ο Γιώργος Βαζάκας, όμως στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν και πιστεύουν πως η ομάδα θα φορμαριστεί το κατάλληλο χρονικό σημείο, όταν θα πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού συνέχισε τους πειραματισμούς, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του (δεν αγωνίστηκαν ο τραυματίας Γκέσιος και ο τερματοφύλακας Γκίτκος) και κατά την προσφιλή του τακτική δοκίμασε δύο συστήματα: Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα αγωνίστηκε με έναν αμυντικό χαφ (4-1-4-1) και στο δεύτερο με δύο (4-2-3-1).

Το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες δεν μπορούσαν να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους δείχνει τη γενική κούραση που υπάρχει στην ομάδα, με τα πόδια των ποδοσφαιριστών να είναι «βαριά» από τις προπονήσεις.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι θορυβημένοι από τα δύο τελευταία αποτελέσματα της ομάδας (ήττες από Λεβαδειακό και Αιγινιακό), ωστόσο, ο Γιώργος Βαζάκας με δηλώσεις του σπεύδει να τους καθησυχάσει:

«Η ομάδα βαδίζει πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο και δεν θα βγει από αυτό. Βρισκόμαστε στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας, η κούραση είναι μεγάλη στους ποδοσφαιριστές από τις συνεχόμενες διπλές προπονήσεις, όμως έτσι πρέπει να βαδίσουμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά και η ομάδα θα είναι έτοιμη στο πρωτάθλημα, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να πετύχει το στόχο της ανόδου, που είναι μονόδρομος.

Σιγά σιγά θα γίνει και το φορμάρισμα της ομάδας. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε διάφορα σχήματα και συστήματα και όσο κυλά ο χρόνος θα φτιάχνουμε την ενδεκάδα. Έχω τονίσει πως όλοι οι παίκτες θα έχουν ίδιες ευκαιρίες. Οι καλύτεροι και πιο έτοιμοι θα παίζουν.

Οι φίλαθλοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν. Ο Ολυμπιακός που φτιάχνεται θα τους κάνει όλους υπερήφανους. Να είναι σίγουροι πως θα δουν φέτος πολύ καλό ποδόσφαιρο από τον Ολυμπιακό και μια ομάδα που θα διαπρέπει μέσα στο γήπεδο».

Οι διπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα, ενώ σιγά σιγά από την ερχόμενη θα μειώνονται σταδιακά οι προπονήσεις, έτσι ώστε μετά από 15 μέρες να αρχίσει το φορμάρισμα της ομάδας, καθώς θα αυξηθεί η πίεση, με τον Γιώργο Βαζάκα να αποφασίζει και για τους παίκτες που θα έχουν προβάδισμα στη βασική ενδεκάδα.

Στο μυαλό του προπονητή του Ολυμπιακού υπάρχει ένας βασικός κορμός, όμως πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν στο προσεχές διάστημα, καθώς υπάρχουν πολλοί ισάξιοι παίκτες που μάχονται για μια θέση στο βασικό σχήμα.

Στο προχθεσινό φιλικό με τον Αιγινιακό είδαμε τον Λευτέρη Γιαλούση να αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός (έπαιξε στο δεύτερο μέρος με παρτενέρ τον Θανάση Κωστούλα). Ο έμπειρος αμυντικός μπορεί να ανταποκριθεί  θετικά σ’ αυτή τη θέση (αν χρειαστεί) και για τον λόγο αυτό στον Ολυμπιακό δεν θα κινηθούν, όπως έχουμε γράψει, για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Γκότοβο.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται πλήρης σε όλες τις θέσεις, πλην αυτή του σέντερ φορ, με τη διοίκηση της ΠΑΕ, πάντως, να είναι έτοιμη να κλείσει και αυτό το θέμα που απασχολεί έντονα την τεχνική ηγεσία.

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για την περίοδο 2013-14. Οι τιμές έχουν οριστεί ως εξής:

– VIP Gold στη θύρα 4 με τιμή 500 ευρώ.

– VIP Silver στη θύρα 4 με τιμή 300 ευρώ.

– Special στις θύρες 3 και 5 με τιμή 200 ευρώ.

– Red Fans στη θύρα 2 με τιμή 110 ευρώ.

Για όλες τις παραπάνω κατηγορίες οι γυναίκες και τα παιδιά 7-15 ετών θα έχουν έκπτωση 50%. Έτσι, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής: Τα Gold στα 250 ευρώ, τα Silver στα 150 ευρώ, τα Special 100 ευρώ και τα Red Fans 55 ευρώ.

Οι άνεργοι φίλοι της ομάδας θα έχουν προνομιακή τιμή με έκπτωση 50% στα Special και Red Fans που θα κοστίζουν 100 και 55 ευρώ αντίστοιχα. Παιδιά μέχρι 6 ετών και φίλαθλοι με βαριές κινητικές ιδιαιτερότητες θα εισέρχονται στο στάδιο δωρεάν.

Επίσης, οι κάτοχοι VIP Gold θα έχουν εξασφαλισμένη θέση πάρκινγκ. Όλοι οι κάτοχοι των εισιτήριων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο από ξεχωριστή είσοδο, χωρίς να περιμένουν στην ουρά.

Οι κάτοχοι των καρτών VIP Gold, VIP Silver και Special θα έχουν τη δική τους συγκεκριμένη θέση στο γήπεδο, την οποία θα έχουν επιλέξει. Όλες οι κάρτες διαρκείας θα είναι αυστηρά προσωπικές και θα ελέγχονται από ηλεκτρονικό σύστημα για την ταυτοποίηση και τον έλεγχο εισόδου.

Τα σημεία διάθεσης για τα VIP Gold, VIP Silver και Special είναι τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ενώ τα Red Fans διατίθενται από τα γραφεία των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας.

Τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου περιλαμβάνουν όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και φιλικούς, εκτός από το φιλικό παιχνίδι της 8ης Σεπτεμβρίου με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το