Τοπικά

Απολυμένος οικογενειάρχης πέτυχε πεντάρι στο Τζόκερ

Κέρδισε το συνολικό ποσό των 85.693 ευρώ, παίζοντας 2,5 ευρώ

Η τύχη χαμογέλασε σε έναν 55χρονο Βολιώτη, ο οποίος στην κλήρωση του Τζόκερ την προπαραμονή της πρωτοχρονιάς κέρδισε το ποσό των 85.693 ευρώ με πεντάρι. Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ της κ. Μαρίας Χιοκτούρη, στην οδό Ιωλκού 36. Ο τυχερός εμφανίστηκε την επομένη της κλήρωσης στο πρακτορείο, ωστόσο ζήτησε από την ιδιοκτήτριά του να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Έχοντας παίξει ένα δελτίο των δυόμιση ευρώ κατάφερε να κερδίσει το συνολικό ποσό των 85.693 ευρώ με πεντάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τυχερός είχε χάσει πρόσφατα τη δουλειά του από επιχείρηση της περιοχής, χωρίς να λάβει αποζημίωση. Ο ίδιος, εμφανίστηκε την παραμονή της πρωτοχρονιάς στο πρακτορείο της κ. Χιοκτούρη, προκειμένου να επιβεβαιώσει την επιτυχία του. Να αναφερθεί ότι τα πέντε νούμερα που του χάρισαν το ποσό των 85.693 ευρώ είναι 2, 4, 6, 12 και 40 ενώ ο αριθμός Τζόκερ ήταν το 9.

Ο ίδιος είπε στην ιδιοκτήτρια του πρακτορείου πως «τα προαναφερόμενα νούμερα ήταν πάντα στις επιλογές του και τα έπαιζε ανελλιπώς».

Ο 55χρονος είναι παντρεμένος και επισκέφτηκε μαζί με τη γυναίκα του την κ. Χιοκτούρη, ζητώντας ωστόσο να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους.

Μάλιστα, εξιστορώντας την πρόσφατη απόλυσή του έκανε λόγο για «θεία δίκη που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η τύχη του χαμογέλασε, δίνοντάς του το προαναφερόμενο ποσό».

Χθες, το πρωί, ο τυχερός μετέβη εκ νέου στο πρακτορείο προκειμένου να λάβει την απαραίτητη βεβαίωση για να εισπράξει τα κέρδη του από την τράπεζα.

Από το ίδιο πρακτορείο πουλήθηκε και ο αριθμός 77959 (πεντάδα) της 40ης σειράς του Κρατικού Λαχείου, ο οποίος κερδίζει το συνολικό ποσό των 60.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο ο τυχερός ή οι τυχεροί να εμφανιστούν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το