Αθλητισμός

Απογοήτευσε και ηττήθηκε στα Χανιά ο Ολυμπιακός Β.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Ο εξαιρετικός… κεραυνός του Κώστα Πάγκαλου… ισοπέδωσε τον Ολυμπιακού Βόλου, με τα Χανιά να πανηγυρίζουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Οι Κρητικοί επιβλήθηκαν 2-1 των «ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας, με τον αρχηγό των Χανιωτών να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Ο Κώστας Πάγκαλος «σφράγισε» τη νίκη του ΑΟΧ στο 84’ με έναν… κεραυνό έξω από την περιοχή, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ αλλά με τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για δύο περιπτώσεις πέναλτι. Στο 10′ για χέρι του Κατσιαρού, που στη συνέχεια της φάσης ο Χατζηησαΐας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο 22′, όταν ο Δεινόπαπας ανέτρεψε τον Πάγκαλο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, τα Χανιά άνοιξαν το σκορ. Στο 50′, ο Βασιλόγιαννης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μανωλάς με προβολή έκανε το 1-0. Οι πανηγυρισμοί των Κρητικών όμως δεν κράτησαν πολύ αφού στο 52′ ο Πινδώνης έφερε το ματς στα ίσα. Έξι λεπτά πριν τη λήξη του ματς όμως “μίλησε” ο Πάγκαλος με κεραυνό εκτός περιοχής, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας, Βασιλόγιαννης (82′ Μπουντόπουλος), Παπατζίκος, Πότσι, Ζντράβγκοβιτς, Πάγκαλος, Μανωλάς, Λουκίνας (70′ Βαλλιάνος), Τσάτσος (87′ Σαντριάς), Παγώνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ολίσε (55′ Κατσίκης), Πινδώνης, Καπετάνος (81′ Γιενγκά), Ακόστα, Δεινόπαπας (56′ Μπρέσκα), Γκούρμα.

 

Ολυμπιακός Βόλου: «Δίκαιη νίκη…»

Λίγο μετά το τέλος του ματς στα Περιβόλια, ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχάρη τα Χανιά για την εμφάνιση τους ενώ χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη που πέτυχαν μέσα στην έδρα τους.

Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συγχαίρει την ομάδα του ΑΟ Χανίων για τη νίκη της στο μεταξύ μας παιχνίδι. Ο ΑΟ Χανίων ήταν καλύτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε σε μία δίκαιη νίκη. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εύχεται στον ΑΟ Χανίων καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

1 Comment

  1. Δυστυχώς σε αυτή την ομάδα έχουν μάθει να μιλάνε πολύ και να κάνουν λίγα απογοητεύωντας τον κόσμο!!!!!Καλά είναι να λες ο Ολυμπιακός είναι ήδη στην Α΄Εθνική κ.τ.λ. αλλά χρειάζεται και να το αποδεικνύεις. Το ότι κέρδισαν δυο ομάδες που ήρθαν από το πουθενά και μετά με την Καλλιθέα και τα Χανιά ξαναγύρισαν σε άλλες εποχές…..είναι εντελώς διαφορετικά Δεν γίνεται να κάνεις πρωταθλητισμό,και να διεκδικείς να κερδίζεις έναν αντίπαλο με 1-0 και μετά να παθαίνεις πλάκες(βλέπε Καλλιθέα)ούτε βέβαια να νομίζεις ότι βολεύεσαι με ισοπαλία γιατί αρκεί ένα ωραίο σουτ για να δεις τα ραδίκια ανάποδα ,όπως και έγινε στα Χανιά!!!!Η κάντε πρωταθλητισμό η δηλώστε συμμετοχή στο ερασιτεχνικό..Σε κάθε περίπτωση μην μας πρήζεται……….Οχι άλλη κοροϊδία!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιραστείτε το