Αθλητισμός

Νίκη τεσσάρων… αστέρων!

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι του Βόρειου ομίλου η Νίκη Βόλου. Οι Θεσσαλοί «γκρέμισαν» από την κορυφή τον Απόλλωνα επικρατώντας 4-0, φτάνοντας έτσι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους οι οποίοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γέσιτς στο 11′. Ο Απόλλωνας αποσυντονίστηκε με το γκολ και προσπαθούσε κυρίως με αντεπιθέσεις να κάνει τη ζημιά στην αντίπαλη εστία.

Οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ στο 24′ αλλά το μακρινό σουτ του Παρμαξίδη κατέληξε άουτ και στο 53′ όταν ο Αθανασιάδης πλάσαρε πάνω από τον Αποστολίδη. Στο 66′ ο Ανιέτε εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γιώτας γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Τζιώρας με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Νίκη έκανε το 3-0 με τον Ανιέτε και στο 73′ ο Ισαάκ έδωσε διαστάσεις θριάμβου γράφοντας το τελικό 4-0.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Γέσιτς, Ακασού, Μανουσάκης (59′ Αναστασόπουλος), Ισαάκ (78′ Χαρτσιάς), Ανιέτε, Τζιώρας (75′ Ριβέρα).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Μανουσαρίδης, Καπίας, Βέντζιος, Ναλμπάντης, Βλάχος, Λι Κουάντιο (63′ Γκουγκουλιάς), Παρμαξίδης (74′ Μωυσίδης), Αθανασιάδης (83′ Παντελιάδης).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το