Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Απανθρακωμένη 45χρονη μέσα στο ΙΧ της

Την πιθανότητα της αυτοκτονίας εξετάζει η Αστυνομία, καθώς βρέθηκε σημείωμά της στο σπίτι της

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας που βρέθηκε απανθρακωμένη χθες το μεσημέρι μέσα σε αυτοκίνητο, στο λόφο της Γορίτσας, αναζητούν αστυνομικοί και ο ιατροδικαστής, οποίος θα διενεργήσει σήμερα στη Θεσσαλονίκη τη νεκροψία.

Η άτυχη γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, έχει παραμορφωθεί από την φωτιά που εκδηλώθηκε στο όχημα μετά την πτώση του σε γκρεμό λίγων σχετικά μέτρων από τη Γορίτσα και από το σημείο που βρίσκεται το εκκλησάκι, στην κορυφή του λόφου. Χρειάστηκε έρευνα και ώρες για να ταυτοποιηθεί το τραγικό θύμα…

Μόλις και με τα βίας αναγνωρίστηκε το απανθρακωμένο πτώμα. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία οι αστυνομικοί έχουν οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για 45χρονη γυναίκα, μητέρα ενός εφήβου, η οποία εργαζόταν σε ιατρικό εργαστήρι στη Νέα Ιωνία. Εντός του οχήματος βρέθηκαν στοιχεία, κυρίως από την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και άλλα έγγραφα (όσα διασώθηκαν από τη φωτιά) που οδήγησαν τους αστυνομικούς στην έρευνα για την ταυτοποίηση του θύματος. Αργά το απόγευμα στο Νοσοκομείο Βόλου αναγνωρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από ένα δόντι…

Η Αστυνομία εξετάζει δύο ενδεχόμενα, το τροχαίο ατύχημα ή την αυτοκτονία. Η δεύτερη εκδοχή ενισχύεται μετά τον εντοπισμό ιδιόγραφου σημειώματος της γυναίκας, που φανέρωνε πρόθεσή της να θέσει τέλος στη ζωή της. Το σημείωμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρέθηκε σε τσάντα της, στο σπίτι της. Σε αυτό φέρεται να αποτυπώνονται με λόγια τα αισθήματά της απέναντι στα πρόσωπα της οικογενείας της.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, που διενεργεί την προανάκριση, περιμένει – πιθανότατα και εντός της ημέρας- το πόρισμα της ιατροδικαστικής σχετικά με τα αίτια του θανάτου προκειμένου να καταλήξει σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται πως η γυναίκα βρέθηκε χθες το μεσημέρι με το αυτοκίνητο στο λόφο της Γορίτσας, ψηλά στο εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής. Υπάρχουν σημάδια από τις ρόδες του αυτοκινήτου που δείχνουν πως το αυτοκίνητο «ευθυγραμμίστηκε» και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία προς τον γκρεμό, χτύπησε σε δέντρα, μετά από μερικά μέτρα κατηφόρας και στη συνέχεια ανατράπηκε. Από την ανατροπή άρπαξε φωτιά με αποτέλεσμα η οδηγός να καεί, στην κυριολεξία, ζωντανή.

Ο ακριβής χρόνος του τραγικού περιστατικού δεν μπορεί να προσδιοριστεί.

Έγινε γνωστό λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, όταν εργαζόμενοι στην ΑΓΕΤ είδαν φωτιά στο λόφο της Γορίτσας και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Πυροσβέστες πήγαν επί τόπου και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ένα αυτοκίνητο που βρέθηκε σε απόσταση περίπου 10-15 μέτρων από την κορυφή του λόφου, αναποδογυρισμένο να έχει καεί και ένα άτομο να κάθεται στη θέση του οδηγού.

Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά, ήταν όμως πολύ αργά για το άτομο που βρισκόταν στη θέση του οδηγού, καθώς είχε απανθρακωθεί. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, με επικεφαλής τον διοικητή κ. Βασίλη Μαρκογιαννάκη, μετέβησαν στο σημείο.

Άρχισαν την έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν τα στοιχεία του απανθρακωμένου ατόμου. Όπως διαπιστώθηκε, από τα έγγραφα που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο, ιδιοκτήτρια είναι μια 45χρονη, κάτοικος Βόλου. Η γυναίκα αναζητήθηκε, ώστε να διαπιστωθεί αν στο αυτοκίνητο βρισκόταν ίσως άλλο άτομο. Από την έρευνα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η ιδιοκτήτρια του οχήματος απουσίαζε αρκετές ώρες, αναζητήθηκε, δεν βρέθηκε και σε συνδυασμό με άλλα έγγραφα και την αναγνώριση, οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για την ιδιοκτήτρια του οχήματος.

Συγκλονισμένη είναι η οικογένειά της, ο σύζυγός της και ο έφηβος γιος τους. Από τα όσα έγιναν γνωστά, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φερόταν να βρίσκεται κάτω από έντονο στρες τον τελευταίο καιρό.

Σημειώνεται ότι η έρευνα της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη και αναπάντητο παραμένει – τουλάχιστον επίσημα – το αίτιο του θανάτου και οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το