Αθλητισμός

Ανακοίνωσε το τέλος…

Ο Σ. Γιδόπουλος διαμήνυσε στους παίκτες ότι αποχωρεί από τη Νίκη

Το τέλος του από την ΠΑΕ Νίκη ανήγγειλε ο Στράτος Γιδόπουλος με την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Τύρναβο. Χθες μέσω των μελών του διοικητικού συμβουλίου διαμήνυσε στους ποδοσφαιριστές ότι αποχωρεί από την ομάδα, επειδή είναι πολύ δυσαρεστημένος μαζί τους και ότι οι ίδιοι μπορούν να πάνε όπου θέλουν τον Ιανουάριο. Έξωση από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό έκαναν χθες στην ΠΑΕ Νίκη.


Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

Η εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Τύρναβο «ξεχείλισε το ποτήρι» στη Νίκη. Ο Στράτος Γιδόπουλος έφυγε από το «Παντελής Μαγουλάς» για πρώτη φορά πριν τελειώσει ο αγώνας, γεγονός που προοιώνιζε κάτι δυσάρεστο. Πράγματι αυτό επιβεβαιώθηκε χθες.

Ο «ισχυρός άνδρας» της Νίκης ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο ότι αποχωρεί από την ΠΑΕ ζητώντας να μεταφερθούν στους παίκτες τα εξής: «Είμαι δυσαρεστημένος από τους ποδοσφαιριστές. Εγώ έχω αποχωρήσει. Ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει».

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Δημήτρη Ιωαννίδη, επισκέφθηκε χθες τους ποδοσφαιριστές και τους μετέφερε τα όσα τους είπε ο κ. Γιδόπουλος. Ασφαλώς οι παίκτες σοκαρίστηκαν από αυτή την εξέλιξη, καθώς η ομάδα μένει …ξεκρέμαστη διοικητικά και κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον.

Οι ποδοσφαιριστές, αφού ενημερώθηκαν από τη διοίκηση της ΠΑΕ, τόνισαν ότι θα κάνουν κανονικά προπονήσεις αυτές τις ημέρες και μετά θα αποφασίσουν για το τι θα πράξουν. Όσον αφορά τις πληρωμές, η διοίκηση της ΠΑΕ θα καταβάλλει στους παίκτες έναντι των οφειλομένων για να περάσουν τις γιορτές και αργότερα θα ανακοινώσει τις επόμενες αποφάσεις της.

Μάλιστα χθες αργά το βράδυ επρόκειτο να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Νίκη, προκειμένου να συζητήσει τις εξελίξεις με την αποχώρηση του Στράτου Γιδόπουλου. Πάντως τα μέλη της διοίκησης υποστηρίζουν ότι δεν θα αφήσουν την ιστορική ομάδα να διασυρθεί.

Βέβαια κι άλλες φορές ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε πει ότι θα φύγει από τη Νίκη, αλλά τώρα τα πράγματα φαίνονται πολύ πιο δύσκολα. Άλλωστε είναι η πρώτη φορά που ανακοινώνει κάτι τέτοιο στους ποδοσφαιριστές, κάτι που σημαίνει ότι ίσως έχει πάρει την απόφασή του. Πάντως πέρα από τη δυσαρέσκεια για την απόδοση των παικτών ο κ. Γιδόπουλος φέρεται έντονα προβληματισμένος και για την έλλειψη συμπαράστασης από την τοπική κοινωνία σε όλο το διάστημα που βρίσκεται στη Νίκη.

Η κακή πορεία της Νίκης έχει σκορπίσει έντονο προβληματισμό και στις τάξεις των φιλάθλων. Μάλιστα οι Γαλάζιοι Άγγελοι εξέδωσαν ανακοίνωση (πριν κοινοποιήσει ο Στράτος Γιδόπουλος την αποχώρησή του) εκφράζοντας την απογοήτευσή τους για την εικόνα που παρουσιάζει η Νίκη. Το κείμενο έχει ως εξής:

«Ογδόντα έξι χρόνια ιστορία. Τέσσερα χρόνια στη Γ’ Εθνική και στην πίκρα. Σκύδρα, Σέρρες, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Ναύπακτο, Ζάκυνθος, Άμφισσα και Ν. Ιωνία. Ήμασταν κοντά σας από την πρώτη στιγμή, όπου κι αν παίζατε. Το μόνο που καταφέρατε ήταν να μας απογοητεύσατε. «Σας ευχαριστούμε πολύ». Καλές γιορτές και καλή χρονιά;».

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω χθες έκαναν έξωση στην ΠΑΕ Νίκη από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό. Μάλιστα η έξωση επιδόθηκε με δικαστικό κλητήρα, πράγμα που σημαίνει ότι οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να βρουν άμεσα νέα στέγη.

Το αγωνιστικό μέρος

Τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η Νίκη απέναντι στον Τύρναβο και δικαιολογημένα γνώρισε την ήττα με 1-0 εντός έδρας. Αυτό προκάλεσε την οργή των φιλάθλων που αποδοκίμασαν τον Στράτο Γιδόπουλο και τους ποδοσφαιριστές. Επίσης υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και προς τον Πέδρο Πασκούλι διαφωνώντας με την αλλαγή του Διγκόζη. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για το βολιώτικο συγκρότημα, που πλέον απέχει έξι βαθμούς από την κορυφή.

ΝΙΚΗ: Κόσογλου, Σαμαράς, Καρακώστας (81’ Τσικνίδης), Παπαδήμας, Μαϊστρέλλης, Στουρνάρας, Διγκόζης (68’ Βλαχοκυριάκος), Πετράς, Ντάνισιτς, Γραμματικόπουλος (46’ Νάστος), Βακουφτσής.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Καραναστάσης, Κ. Σκούπρας, Τσορμπατζίδης, Γεωργαντζιάς, Κλάζογλου, Θ. Μάγγος, Κ. Μάγγος, Κουβελάς (77’ Αντωνόπουλος), Δ. Σκούπρας (69’ Χριστοδούλου), Γρηγορίου, Μουρατίδης (58’ Κράββαρης).

Οι παίκτες ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένοι μετά την ήττα από τον Τύρναβο. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Βαγγέλη Στουρνάρα:

«Ξέραμε τις δυσκολίες που υπάρχουν. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες, θα παλέψουμε. Ποτέ δεν τελειώνει τίποτα. Θα συνεχίσουμε με ηρεμία, επιμονή και υπομονή. Είναι τρεις λέξεις, τις οποίες δεν ξέρω αν γνωρίζουμε όλοι μας. Ο κόσμος δεν φταίει, το δηλώνω κατηγορηματικά. Μπορεί να μας λέει μπράβο, μπορεί να μη μας επιβραβεύει. Ό,τι κι αν λέει έχει δίκιο. Ξέρουμε, όμως, μια φράση που λέει «στις χαρές και στις λύπες μαζί». Αν δεν είμαστε όλοι μαζί, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Ξέρουμε και δεν κρυβόμαστε πίσω από τις ευθύνες μας. Ο προπονητής είπε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη, αλλά ευθύνη φέρουμε κι εμείς ως ποδοσφαιριστές» δήλωσε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το