Photo Gallery, Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

“Έφυγε” στα 58 του στο γήπεδο

Από τη χαρά για το γκολ της ομάδας του πέρασε στο θάνατο ένας 59χρονος φίλαθλος της Νίκης. Το περιστατικό συγκλόνισε όσους βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό για τον αγώνα της Νίκης με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μάλιστα στα τελευταία λεπτά λίγοι φίλαθλοι παρακολούθησαν ματς, καθώς οι περισσότεροι είχαν στραμμένη την προσοχή τους στο σημείο του συμβάντος.

Συγκεκριμένα την τελευταία του πνοή άφησε, καθ’ οδόν προς το Νοσοκομείο, ένας 59χρονος φίλος της Νίκης, ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο χθες το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και λίγο πριν την λήξη του αγώνα.

Ο άτυχος Κώστας Τσιαμήτας πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Νίκης με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στο 80ο λεπτό, ενώ η Νίκη είχε προηγηθεί στο σκορ, ο άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως έγινε έκκληση από τα μεγάφωνα του γηπέδου για ιατρική βοήθεια. Στην εξέδρα έσπευσε ο γιατρός κ. Μιχάλης Μεϊκόπουλος, ο οποίος του έδωσε τις πρώτες βοήθειες με μαλάξεις. Στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο. Το ασθενοφόρο ήταν σταθμευμένο στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, ωστόσο οι διασώστες δεν μπορούσαν να εισέλθουν με το φορείο στην κερκίδα γιατί ήταν κλειδωμένη η κάτω πόρτα. Παρατηρήθηκε καθυστέρηση και μάλιστα κάποιοι φίλαθλοι προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα για να εισέλθουν στο χώρο οι διασώστες. Τελικά άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας ξεκλείδωσαν την πόρτα και στη συνέχεια οι διασώστες τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο.
Ο 59χρονος φέρεται να βρήκε προς στιγμήν τις αισθήσεις του. Όμως κατά την μεταφορά του στο Νοσοκομείο φέρεται να άφησε την τελευταία του πνοή.

Το περιστατικό συγκλόνισε τους φιλάθλους στο γήπεδο. Ο θάνατός του έγινε γνωστός μετά την λήξη του αγώνα. Ο 59χρονος πανηγύρισε το γκολ της αγαπημένης του ομάδας, αλλά δεν είδε την συνέχεια….

Ο Κώστας Τσιαμήτας ήταν μεταφορέας στο επάγγελμα. Διέμενε στη συνοικία Νεάπολη και ήταν πατέρας τριών παιδιών. Όπως έγινε γνωστό, ο 59χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του. Πρόσφατα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Συλλυπητήριο από την ΠΑΕ Νίκη

Τη θλίψη της για τον πρόωρο θάνατο του 59χρονου Κώστα Τσιαμήτα εξέφρασε η ΠΑΕ Νίκη. Με ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου δηλώνει συντετριμμένη από το χαμό ενός δικού της ανθρώπου στο πέταλο του Πανθεσσαλικού στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Αθηνών. Οι προσπάθειες των φιλάθλων, του γιατρού του αγώνα, αλλά και των άλλων γιατρών που έσπευσαν από την κερκίδα και αυτών του ΕΚΑΒ, δεν ήταν αρκετές για να του σώσουν τη ζωή. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές και οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Τσιαμήτα, που έφυγε τόσο πρόωρα και απροσδόκητα από κοντά μας.

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ θα κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του και η ομάδα μας θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια στον αγώνα της Κυριακής με τον Πιερικό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το