Αθλητισμός

Έκκληση για βοήθεια

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Νίκη ζητά από τους φίλους του συλλόγου να συνεισφέρουν οικονομικά

Την οικονομική βοήθεια των φιλάθλων ζητά το Δ.Σ. της ΠΑΕ Νίκη

Έκκληση στους φιλάθλους της Νίκης να συνεισφέρουν οικονομικά, βοηθώντας με τον τρόπο τους την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στη Football League απεύθυνε με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΠΑΕ. Όσον αφορά την προετοιμασία των «κυανολεύκων» για το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Κρανούλας, συνεχίζεται. «Νοκ άουτ» για τον αγώνα αυτό έχουν τεθεί οι Μαϊστρέλλης, Σωτρίνης, Όλιβερ, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Μπουσινάκη.

Μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό οφείλει πάνω από όλα να μην έχει οικονομικά προβλήματα, προκειμένου παίκτες και προπονητής να μπορούν να δουλεύουν απερίσπαστοι. Στη Νίκη αυτό δεν συμβαίνει, όπως τονίζεται και σε σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΠΑΕ. Σε αυτή αναφέρεται ότι το χέρι στην τσέπη βάζουν μόνο ο μεγαλομέτοχος Στράτος Γιδόπουλος και δύο-τρεις Βολιώτες παράγοντες, που όμως δεν αντέχουν να σηκώσουν άλλο αυτό το βάρος. Γι’ αυτό και ζητείται η βοήθεια από τους απλούς φιλάθλους. Το κείμενο έχει ως εξής:

«Όλοι εμείς που βρισκόμαστε δίπλα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Στράτο Γιδόπουλο, παρατηρούμε ανήμποροι, να τον βλέπουμε μόνο του στην ουσία, να προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της ομάδας. Στην τελευταία γενική συνέλευση, ο Στράτος Γιδόπουλος ήταν ξεκάθαρος πως δεν μπορεί να συνεχίσει χωρίς την δική μας συνδρομή και ζήτησε να τον βοηθήσουμε, αντιμετωπίζοντας στο ελάχιστο, τα λειτουργικά έξοδα.

Παρά τις υποσχέσεις κάποιων για την δημιουργία επιτροπής που θα φρόντιζε να βρει τους πόρους, δεν έγινε τίποτε, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που απαρτίζουν το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο, να μην έχουν πλέον την δυνατότητα, να καλύψουν ακόμη και τις δαπάνες που είναι απαραίτητες για την λειτουργία ενός ερασιτεχνικού συλλόγου.

Το μέγεθος της Νίκης Βόλου και ο κόσμος που την λατρεύει, είναι ανεπίτρεπτο να μην μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάποιες οικονομικές απαιτήσεις, που έχουν να κάνουν με την λειτουργία των καθημερινών αναγκών.

Οι δύο-τρεις Βολιώτες που οικονομικά βοηθούσαν την ομάδα, έχουν υπερβεί τις δυνατότητές τους και πλέον χωρίς την συμμετοχή όλων, δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις που καθημερινά καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Σήμερα η Νίκη μας κάνει την αντεπίθεση για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Σ’ αυτόν τον αγώνα θα πρέπει όλοι να συνδράμουμε, αν δεν θέλουμε να χάσουμε το τρένο της ανόδου. Οι απαιτήσεις των καιρών, δεν μας επιτρέπουν να μένουμε στα λόγια και στις υποσχέσεις.

Ας γίνει πράξη η αυτοδιαχείριση της ομάδας και ο καθένας ας συνδράμει με τις δυνατότητες που έχει, συμμετέχοντας  ουσιαστικά στην αναγέννηση της.

Αν αυτό άμεσα δεν συμβεί, εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε και ο καθένας μας ας αναλάβει τις ευθύνες του, με ότι επακόλουθο έχει αυτό, απέναντι στην ιστορία της Νίκης».

Η προετοιμασία

Με μία απογευματινή προπόνηση στον Άγιο Γεώργιο συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Νίκης εν όψει του εκτός έδρας. Τα προβλήματα για τον τεχνικό Απόστολο Χαραλαμπίδη δεν λείπουν μια και δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μαϊστρέλλη και τους τραυματίες Σωτρίνη και Όλιβερ, ενώ αμφίβολη θεωρείται αυτή τη στιγμή η συμμετοχή του Μπουσινάκη, ο οποίος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις. Επίσης για τον Πεντρίνιο γίνονται προσπάθειες ώστε να έρθει το γρηγορότερο δυνατόν στο Βόλο, αλλά είναι σίγουρο πως δεν προλαβαίνει το ματς της Κυριακής. Το θετικό είναι ότι επιστρέφουν από τιμωρία οι Καρακώστας και Νάστος, ενώ το ντεμπούτο του θα κάνει και ο νεοαποκτηθείς Μακράκης.

Ο Αποστολόπουλος

«σφυρίζει» την Κυριακή

Ο κ. Βασίλης Αποστολόπουλος της ΕΠΣ Ηλείας θα «σφυρίξει» την Κυριακή στην αναμέτρηση Δόξα Κρ.-Νίκη. Βοηθοί του ορίστηκαν οι κ.κ. Στάμος Σφυρής και Άγγελος Πίττας που ανήκουν στην ίδια Ένωση. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βαγγέλης Τσιρώνης από την Αιτωλοακαρνανία και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Αντώνης Γιαννακός από τη Λάρισα.

Εκδρομές ετοιμάζουν

οι Οργανωμένοι

«Εκστρατεία» στην Κρανούλα ετοιμάζουν για την Κυριακή οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης. Από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» ανακοινώνεται ότι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του Συνδέσμου έως το βράδυ της Παρασκευής.

Αντίστοιχα οι Blue Angels γνωστοποιούν ότι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές σήμερα και αύριο τις ώρες 18.00-22.00 στα γραφεία τους, Αναπαύσεως 24, καθώς και ότι η τιμή συμμετοχής είναι 15 ευρώ το άτομο. Επίσης καλούν όσους φίλους της Νίκης δεν μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Κρανούλα, να ενισχύσουν την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου στο τοπικό ντέρμπι με τη Μεταμόρφωση στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.

Ο χορός της

Ερασιτεχνικής

Από την Ερασιτεχνική Νίκη ανακοινώνεται πως την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, θα διοργανωθεί ο ετήσιος χορός του συλλόγου στο κέντρο διασκεδάσεως «See Yου». Προσκλήσεις διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Η τιμή της κάρτας είναι 25 ευρώ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το