Αθλητισμός

«Άσφαιρος» ο Μαγνησιακός

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για τον βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής γυναικών ο Μαγνησιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με την Πανσερραϊκή χωρίς τέρματα. Η χθεσινή αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος και ήταν στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Κατώτερος του αναμενόμενου παρουσιάστηκε ο Μαγνησιακός στον εντός έδρας αγώνα του με την Πανσερραϊκή. Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια (την Τετάρτη η ομάδα έπαιξε στη Φλώρινα με τον Φιλυριακό, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή μετείχε σε τουρνουά στο Κιλκίς) επηρέασε τα κορίτσια του Θόδωρου Κατσαμόρα και έτσι έμειναν στο 0-0 με μία ομάδα που στον πρώτο γύρο είχαν συντρίψει με 4-0 εκτός έδρας.

Πάντως, ο Μαγνησιακός είχε την εδαφική υπεροχή και στο α’ μέρος θα μπορούσε να σκοράρει σε ορισμένες περιπτώσεις. Το σουτ της Κέκου στο 12’ μπλόκαρε η Μανιάκα. Επίσης άλλα δύο σουτ της Κέκου (18’, 25’) κατέληξαν άουτ, όπως και το πλασέ της Χατζηλιόντα στο 38’, αλλά και το σουτ της Κουλοχέρη στο 42’.

Στο 55’ και στη μοναδική της επιθετική ενέργεια η Πανσερραϊκή λίγο έλειψε να προηγηθεί, αφού το σουτ της Μπαντή προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι. Από κει και πέρα ο Μαγνησιακός πήρε ξανά τα …ηνία, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία. Οι προσπάθειες των Χατζηλιόντα, Γαγάρα και Χαρίση δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα την τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Φέγγερ, Μακρή, Μεγαγιάννη, Καλαπαναγιώτου (83’ Κοσμοπούλου), Ζ. Παπασακελλαρίου, Ε. Παπασακελλαρίου, Χατζηλιόντα, Κουλοχέρη (77’ Χαρίση), Γαγάρα (63’ Χαραλάμπου), Λιάκου, Κέκου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ: Μανιάκα, Καραουλή, Μπιζεργιαννίδου, Κυριάκου (74’ Μαυρίδου), Τσακώτα, Εξαδάκτυλου, Πανίδου (35’ Μπούζδρου), Κηπουρού, Ζαχαριά, Γεωργιάδου (86’ Γασπαρίδου), Μπαντή.

* Οι Αμαζόνες Δράμας εξασφάλισαν τον τίτλο και την άνοδο στην Α’ Εθνική συντρίβοντας με 5-0 τις Πιερίδες Μούσες. Επίσης για την 12η αγωνιστική τα Μετέωρα κέρδισαν εκτός έδρας τις Αμαζόνες Μεγάλων Καλυβίων, ενώ ο Φιλυριακός έκανε το ρεπό του.

Η βαθμολογία

(12η αγωνιστική)

1. Αμαζόνες Δρ. 60-8 31

2. Πιερ. Μούσες 23-13 24

3. Φιλυριακός 21-29 16

4. Μαγνησιακός 15-13 14

5. Πανσερραϊκή 14-27 11

6. Μετέωρα 10-31 6

7. Αμαζόνες Μεγ. Καλ. 9-35 3

* Στον β’ γύρο δεν έκαναν ρεπό οι Αμαζόνες Δράμας και Πιερίδες Μούσες.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το