Photo Gallery, Αθλητισμός

«Ο δικαστικός αγώνας συνεχίζεται»

Τονίζει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τονίζει πως θα συνεχίσει το δικαστικό αγώνα, τόσο κατά των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όσο και για τη δικαίωση της ομάδας στα πολιτικά δικαστήρια. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:
«Σήμερα (σημ, χθες) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ως ύψιστο δικαιοδοτικό όργανο, απολύτως καθοδηγούμενο από τον διορισμένο και όχι εκλεγμένο πολιτικό της προϊστάμενο (όλα τα μέλη της είναι διορισμένα από την εκάστοτε κυβέρνηση), αφού έκανε τη χάρη και άκουσε τους «ιθαγενείς» παράγοντες της ιστορικής ομάδας του Βόλου και τους εκπροσώπους δικηγόρους τους και αφού εξέτασε το φάκελο που υποβάλλαμε, αποφάσισε εκ νέου τον αφανισμό της Ποδοσφαιρικής Ανωνύμου Εταιρίας Ολυμπιακός Βόλου χωρίς καμία αιτιολογία.
Αυτό και μόνο αποδεικνύει την αθωότητα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Απορούμε πως διορισμένοι σύμβουλοι με ετερόκλητα επαγγέλματα μπορούν να είναι πιο πάνω και από την τακτική δικαιοσύνη (Διοικητικό Εφετείο Αθηνών), η οποία σοφά και δίκαια έκρινε ότι πρέπει οι ενστάσεις της ομάδας ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να τύχουν περαιτέρω διερεύνησης από τακτικό δικαστή και να αποφασίσουν για την επαγγελματική δραστηριότητα και το μέλλον εργαζομένων, για τα συναισθήματα και τα όνειρα χιλιάδων φιλάθλων, για την ανάπτυξη μίας ολόκληρης περιοχής όπως η Μαγνησία.
Αρνούμενοι να πιστέψουμε ότι αυτό είναι το κράτος δικαίου θα συνεχίσουμε το δικαστικό αγώνα μας τόσο κατά των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την κατάφωρα άδικη απόφασή τους όσο και για τη δικαίωση της ομάδας μας στα πολιτικά δικαστήρια.
Γιατί ταιριάζει εδώ η φράση του Βολταίρου: «Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν η εξουσία έχει άδικο».
Πιστεύουμε ότι κάποιοι καθοδηγητές του κέντρου μόνο με την υπομονή, επιμονή και το δίκαιο αγώνα θα καταλάβουν την κατάφωρα άδικη πράξη τους.
Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου ακούραστα και ειρηνικά να αγωνιστεί μαζί μας. Με τη βοήθεια του Θεού θα επικρατήσει το δίκιο».

 

Ανησυχούν για

το μέλλον τους

οι «ερυθρόλευκοι»

Η είδηση τη μη χορήγησης πιστοποιητικού στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναγκάζει, πλέον, τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να κοιτάξουν το ποδοσφαιρικό τους μέλλον. Μέχρι τώρα έκαναν μεγάλη υπομονή και περίμεναν καρτερικά να δικαιωθεί η ομάδα και να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Εφόσον ο Ολυμπιακός υποβιβαστεί στην Δ’ Εθνική όλοι οι παίκτες μένουν ελεύθεροι και θα πρέπει να αναζητήσουν άλλη ποδοσφαιρική στέγη. Η χθεσινή προπόνηση της ομάδας δεν έγινε και όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν απογοητευμένοι από τις τελευταίες εξελίξεις. Όλοι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ έδωσαν το «παρών» στο Πανθεσσαλικό, όπου συνομίλησαν για την επόμενη ημέρα.

Οι περισσότεροι, πάντως, βρίσκονται ήδη με το ακουστικό στο χέρι και σε ανοικτή επικοινωνία με τους δικηγόρους τους, για να δουν ποιες θα είναι επόμενες κινήσεις τους.

Κανείς δεν γνωρίζει αν την επόμενη ημέρα θα έχουν δουλειά και κατά συνέπεια ποδοσφαιρική στέγη, μια και δεν έχει γίνει γνωστό αν θα δοθεί από την ΕΠΟ παράταση κάποιων ημερών για να υπογράψουν σε άλλες ομάδες, στην περίπτωση που οι παίκτες μείνουν ελεύθεροι.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα περιμένουν σήμερα τις εξελίξεις από το Διοικητικό Εφετείο και το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 19.00 έχει δοθεί ραντεβού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Εκεί, όπως τους διεμήνυσε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Τάκης Γιαννόπουλος, θα βρίσκεται δικηγόρος της ομάδας, προκειμένου να τους μεταφέρει τις εξελίξεις. Σε περίπτωση που είναι αρνητικές θα τους ενημερώσει για τις διαδικασίες που θα χρειαστούν, ώστε να μείνουν ελεύθεροι.

Το κλίμα, πάντως, στην ομάδα είναι πολύ βαρύ, με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το