Αθλητισμός

Προθεσμία δόθηκε στη Νίκη

 

Η ΠΑΕ πρέπει να καταθέσει στην Ε.Ε.Α. την εγγυητική επιστολή μέχρι την ερχόμενη Τρίτη

 

 

* «Τρικλοποδιά» από Γιδόπουλο, προσφυγή ο Φλάμος

 

Υπομονή για λίγες ημέρες θα πρέπει να κάνουν στη Νίκη προκειμένου να τους δοθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Αυτή τη στιγμή λείπουν από την εγγυητική της επιστολή περίπου 6.000 ευρώ και στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ δόθηκε διορία από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να τη συμπληρώσει μέχρι την ερχόμενη Τρίτη. Ακατανόητη χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της διοίκησης η ενέργεια του μεγαλομετόχου Στράτου Γιδόπουλου να επιδιώξει να πάρει πίσω το ποσό των 24.000 ευρώ που υπάρχουν ήδη στην εγγυητική. Πάντως, το αίτημά του δεν έγινε δεκτό από τα μέλη της Επιτροπής. Προσφυγή κατέθεσε χθες ο πρώην «κυανόλευκος» Γιάννης Φλάμος ζητώντας τα δεδουλευμένα του, ενώ έκανε και καταγγελία στο ΙΚΑ. Αύριο Σάββατο το φιλικό της Νίκης με τον Γ.Σ. Αλμυρού στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». 

 

 

 

Την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει γνωστό αν η Νίκη θα πάρει την άδεια για να λάβει μέρος στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξέτασε χθες τον φάκελό της που ήταν πλήρης όσον αφορά τις ρυθμίσεις σε ΙΚΑ και εφορία, αλλά απουσίαζε η εγγυητική επιστολή. Γι’ αυτή απαιτείται ένα ποσό της τάξης των 30.000 ευρώ περίπου και το διαθέσιμο ποσό ήταν 24.000 ευρώ. Δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της κ. Ευαγγελάτου η Νίκη ζήτησε μερικές ημέρες διορία, ώστε να προλάβει να συμπληρώσει την επιστολή και το αίτημα έγινε δεκτό.

Μάλιστα η ΠΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα της. Σε αυτή αναφέρονται τα εξής:

«Από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, εξετάσθηκε σήμερα 15/9  (σ.σ. χθες) ο φάκελος αδειοδότησης της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και κατά 90% ο φάκελος ήταν απόλυτα νόμιμος. Όσον αφορά την εγγυητική επιστολή η οποία δεν κατατέθηκε, η ΕΕΑ έδωσε προθεσμία στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου να την καταθέσει μέχρι την Τρίτη.

Το θέμα θα αντιμετωπιστεί από την ΠΑΕ Βόλου».

Όμως κατά την εξέταση της υπόθεσης δεν έλειψαν τα απρόοπτα, αφού ο μεγαλομέτοχος Στράτος Γιδόπουλος θέλησε να δώσει συνέχεια στην κόντρα του με το τωρινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.

Ο έμπειρος παράγοντας έδωσε το «παρών» στα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και ούτε λίγο, ούτε πολύ απαίτησε να πάρει την εγγύηση που έχει δώσει η ΠΑΕ έως τις 31-12-2011, δηλαδή να αφαιρεθεί από την επιστολή το ποσό των 24.000 που ήταν ήδη μέσα σε αυτή. Ο κ. Γιδόπουλος υποστήριζε πως τα χρήματα είναι δικά του, αλλά η Επιτροπή δεν δέχθηκε καν να τον ακούσει διότι ως νόμιμος εκπρόσωπος της ΠΑΕ Νίκη είχε οριστεί από τη διοίκηση ο δικηγόρος κ. Ευαγγελάτος.

Φυσικά στη Νίκη δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους για την κίνηση του κ. Γιδόπουλου που σε μία καθοριστική ημέρα για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου προσπάθησε να του βάλει …τρικλοποδιά. Κανένα μέλος της τωρινής διοίκησης δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο μεγαλομέτοχος θα στρεφόταν εναντίον της ΠΑΕ, ενώ πριν λίγες ημέρες υποστήριζε πως επιδιώκει την άνοδο της ομάδας στην Β’ Εθνική.

«Δεν είχε καμία δουλειά να βρίσκεται έξω από τα γραφεία της επιτροπής ο κ. Γιδόπουλος. Αν κάποιος έπρεπε να βρίσκεται εκεί ήμουν εγώ ως πρόεδρος της ΠΑΕ. Όμως επειδή δεν μπορούσα υπήρχε ο πληρεξούσιος δικηγόρος μας, ο κ. Ευαγγελάτος, που μας εκπροσώπησε με άριστο τρόπο» δήλωσε στη «Θ» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη κ. Δημήτρης Ιωαννίδης που εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επόμενη ημέρα: «Συνέχεια βρίσκουμε διάφορα εμπόδια μπροστά μας, αλλά προσπαθούμε να τα ξεπερνούμε ένα-ένα. Στην προσπάθειά μας αυτή θέλουμε να έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου της Νίκης. Ελπίζουμε ότι θα δώσει δυναμικό «παρών» στο φιλικό του Σαββάτου με τον Γ.Σ. Αλμυρού, ώστε να βοηθήσει στην προσπάθεια αναγέννησης της Νίκης».

 

Προσφυγή και

καταγγελία στο ΙΚΑ

από τον Φλάμο

Προσφυγή στην αρμόδια επιτροπή της Ένωσης Β’ και Γ’ Εθνικής κατέθεσε χθες ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Γιάννης Φλάμος ζητώντας τα δεδουλευμένα του, αφού υποστηρίζει πως σε όλο το διάστημα παρουσίας του στην ομάδα του δόθηκε μόλις το ποσό των 300 ευρώ. Παράλληλα έκανε και καταγγελία στο ΙΚΑ υποστηρίζοντας ότι η ΠΑΕ δεν του κόλλησε κανένα ένσημο τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Πάντως, τις επόμενες ημέρες θεωρείται πιθανό να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο και άλλοι παίκτες που αποχώρησαν το καλοκαίρι από τη Νίκη.

Αύριο το φιλικό

με τον Γ.Σ. Αλμυρού

Καλά στοιχεία έδειξε η Νίκη στο προχθεσινό φιλικό με τον Μαγνησιακό στα Χάνια, αλλά είναι ακόμη νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα. Πάντως, ο Αλέξης Αλεξίου έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστικότητα των παικτών του, που έδειξαν πως θα δώσουν μάχη για να διεκδικήσουν μία θέση στην ενδεκάδα.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς στα Χάνια, ενώ αύριο Σάββατο (5.30 μ.μ.) η ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Γ.Σ. Αλμυρού στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» σε ένα ακόμη τεστ προετοιμασίας. Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ με τη διοίκηση του συλλόγου να ευελπιστεί πως οι φίλαθλοι θα ανταποκριθούν και θα ενισχύσουν ηθικά τους παίκτες και υλικά, δια του οβολού τους, την αγαπημένη τους ομάδα.

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το