Photo Gallery, Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Χαροπαλεύει 11χρονος θύμα τροχαίου

Παρασύρθηκε από ΙΧ χθες στην Ευξεινούπολη, έξω από το γήπεδο 5Χ5

 

Ένα 11χρονο αγόρι χαροπαλεύει μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του, χθες αργά το απόγευμα σε τροχαίο ατύχημα. Ο 11χρονος παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό Βούλγαρο, που φέρεται –σύμφωνα με τις μαρτυρίες- να έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.

Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 8.30μμ χθες, στην Ευξεινούπολη, έξω από το γήπεδο 5Χ5. Από τα πρώτα στοιχεία, καθώς η Αστυνομία δεν ανακοίνωσε τίποτε επίσημο και βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα του τμήματος Αλμυρού, ο 11χρονος βγήκε από το γήπεδο με το ποδήλατό του. Εκείνη τη στιγμή κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα ΙΧ αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου –όπως όλα δείχνουν- δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Αποτέλεσμα ήταν να παρασύρει το παιδάκι και να το σύρει σε απόσταση αρκετών μέτρων.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ. Στην μεταφορά του παιδιού υπήρξε κινητοποίηση τόσο της μονάδας, όσο και των δικυκλιστών διασωστών. Για την ταχύτερη μάλιστα μεταφορά του στο Νοσοκομείο Βόλου, του ασθενοφόρου προηγούνταν περιπολικό για την διευκόλυνση της κίνησης.

Από την πρώτη στιγμή διαπιστώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του παιδιού. Αμέσως το παιδί διασωληνώθηκε. Οι γιατροί διέγνωσαν συντριπτικό κάταγμα στο πόδι και κρανιοεγκεφαλική κάκωση και το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο. Αργά χθες το βράδυ δεν απέκλειαν την διακομιδή του σε άλλο Νοσοκομείο, πιθανότατα της Θεσσαλονίκης.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, 31 ετών, συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα Αλμυρού, που διενεργεί την προανάκριση.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το