Τοπικά

Ζωή “κόλαση” για 42χρονη δημοτική υπάλληλο στη Σκόπελο – Κακοποιήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στη δουλειά της

Την χτυπάει στο σπίτι, στο δρόμο, στην δουλειά της. Τον εφιάλτη ζει μια γυναίκα, δημοτική υπάλληλος στη Σκόπελο, που χρόνια δέχεται την κακοποίηση από τον σύζυγό της, σύμφωνα με τις επίσημες καταγγελίες που έχει καταθέσει και στον Σύλλογο Εργαζομένων Νομού Μαγνησίας. Πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με τις καταγγελίες  πήγε στη δουλειά της, την έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να την χτυπάει. Ηταν η πολλοστή φορά που δέχτηκε επίθεση, όπως επισημάνθηκε και από το συνδικαλιστικό της όργανο. Η μητέρα των τεσσάρων παιδιών φώναξε “βοήθεια” και οι συνάδελφοί της την έσωσαν από τα χέρια του άντρα της. Τις ημέρες της καραντίνας  η γυναίκα μετακόμισε στον Βόλο στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών, αλλά έπρεπε να επιστρέψει στη Σκόπελο για να εργαστεί, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά παρά τις επαναλαμβανόμενες καταγγελίες της ουδέποτε ο σύζυγος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, με αποτέλεσμα να πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι μαζί του. Ο ίδιος , σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, διασύρει την γυναίκα του στα κοινωνικά δίκτυα και οι καταθέσεις της για να βασανιστήρια που περνά στα χέρια του είναι ανατριχιαστικές, όπως επισήμαναν και από τον Σύλλογο των ΟΤΑ. Ελεύθερος επαγγελματίας ο ίδιος, την χτυπά σύμφωνα με τις καταγγελίες συνεχώς και η τελευταία φορά ήταν όταν ενημερώθηκε για την αίτηση διαζυγίου, που με την κατάθεσή της η γυναίκα αναγκάστηκε να φύγει από τη Σκόπελο και να βρει καταφύγιο στον Ξενώνα.

“Ο Σύλλογος εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν.Μαγνησίας καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε  η εργαζόμενη στον Δήμο Σκοπέλου στο χώρο δουλειάς της από τον εν διαστάσει σύζυγό της. «Δυστυχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας (και όχι μόνο)  κατά των γυναικών έχουν αυξηθεί ραγδαία. Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να προστατεύουν άμεσα τους συναδέλφους (όταν  εκδηλωθεί πρόβλημα) στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους, καθώς και  τη Δημοτική Αρχή Σκοπέλου να λάβει όλα τα μέτρα και να προβεί σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για την προστασία της συναδέλφισσας και όλων των εργαζομένων καταγγέλλοντας και δημόσια την επίθεση σε βάρος της στο χώρο εργασίας της», αναφέρει.

“Αυτές οι καταγγελίες αποτελούν ισχυρισμούς της συζύγου μου και θα αποδειχτούν στα δικαστήρια καθώς η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης”, τόνισε ο σύζυγος που επικοινώνησε με τη “Θ” επισημαίνοντας πως όποιος αναπαράγει τις καταγγελίες είναι παράνομος και θα αποτανθεί στη δικαιοσύνη”.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το