Τοπικά

Ζητούν οικονομική ενίσχυση για να προσφύγουν στο ΣτΕ κατά της κατασκευής εργοστασίου SRF στον Βόλο

Τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών και του Συλλόγου “Πολίτες Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον” οργανώνουν καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης (crowd funding) προκειμένου να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ακύρωση της κατασκευής του εργοστασίου SRF που αδειοδοτήθηκε να κατασκευάσει ο Δήμος Βόλου παρά την καθολική αντίδραση φορέων και πολιτών. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Υπάρχει ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να κατατεθεί ΕΓΚΑΙΡΑ η προσφυγή μας. Το ΣτΕ είναι το μόνο αρμόδιο Ελληνικό δικαστήριο που μπορεί να ακυρώσει την άδεια κατασκευής του εργοστασίου, που θα πακετάρει τα σκουπίδια όλης της Ελλάδας προκειμένου να καίγονται στην όμορφη πόλη μας, ίσως και σε άλλα εργοστάσια καύσης στην υπόλοιπη χώρα. Σκοπός μας επίσης είναι να σταματήσει η καύση σκουπιδιών από τις βιομηχανίες στην πόλη του Βόλου. Με τη συμβολή σας, στηρίζετε έμπρακτα για να αποτραπεί η επικίνδυνη αυτή πρακτική, που θέτει σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των πολιτών του Βόλου και των γύρω περιοχών. Ταυτόχρονα, υποστηρίζετε τις δράσεις μας για ενημέρωση και κινητοποίηση των πολιτών ενάντια στην καύση σκουπιδιών και την ανάδειξη των ευθυνών των αρχών και βοηθάτε να ανταπεξέλθουν μέλη μας στα συνεχή δικαστικά έξοδα αγωγών και μηνύσεων που λαμβάνουν από τη βιομηχανία, τον Δήμο και την Περιφέρεια.

Σας ζητάμε, να συνδράμετε στην προσπάθεια, κοινοποιώντας σας το λινκ για την πλατφόρμα στην οποία μπορείτε να πατήσετε το donate now και να καταθέσετε όποιο ποσό επιθυμείτε. Μπορείτε να κάνετε follow για να ενημερώνεστε για την εξέλιξη της οικονομικής εκστρατείας.

Πατήστε το λινκ:
https://gogetfunding.com/volos-citizens-committee-against-waste-burning/

Μπορείτε να καταθέσετε είτε μέσω κάρτας σας (κρατά προμήθεια αν δεν είστε στην Τράπεζα Πειραιώς) είτε μέσω paypal (δεν κρατά προμήθεια).

Αν καταθέσετε 20 ευρώ και περισσότερα θα αποκτήσετε μια ετήσια συνδρομή στον νεοϊδρυθέντα σύλλογο “Πολίτες Μαγνησίας για την υγεία και το περιβάλλον” (Απλά, στείλτε μας τα στοιχεία σας για να τα προωθήσουμε στον σύλλογο για την εγγραφή σας).

Αν μπορείτε, προωθήστε το και σε άλλους γνωστούς σας, που είναι ευαισθητοποιημένοι και θα ήθελαν να βοηθήσουν τον αγώνα μας για καθαρό αέρα ή να κοινοποιήσετε την ανάρτηση στη σελίδα της Επιτροπής στο fb.
Οι πολίτες ενωμένοι, ποτέ νικημένοι!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το