Τοπικά

Ζημιά 1470 ευρώ προκάλεσαν συνεργεία πρασίνου του Δήμου Βόλου σε αυτοκίνητο πολίτη

Δημότης  κατέθεσε στο Δήμο Βόλου αίτηση με την οποία αιτείται την καταβολή αποζημίωσης ύψους 1470,96€ για τις υλικές ζημιές (βαθουλώματα στην οροφή του αυτοκινήτου και βαθουλώματα – γδαρσίματα στην πόρτα του συνοδηγού) σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του που βρίσκονταν στη διασταύρωση των οδών Βασάνη και Αλεξάνδρας στο Βόλο. Οι υλικές ζημιές αυτές προκλήθηκαν κατά την εκτέλεση εργασιών κλαδέματος από συνεργείο της Δ/νσης Πρασίνου στις 10-02-2021.
Σύμφωνα με  έγγραφο της Διεύθυνσης Πρασίνου και το υπ’ αριθ. πρωτ. 1019/26/61-α έγγραφο του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου βεβαιώνεται πως στις 10-02-2021 πραγματοποιήθηκαν υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο μάρκας SMART.
Το Νομικό Τμήμα του Δήμου Βόλου γνωμοδοτεί “ότι συντρέχει νόμιμη περίπτωση και είναι προς το συμφέρον του Δήμου να προχωρήσει σε εξώδικο συμβιβασμό με τον κ. Θεόφιλο Βούλγαρη, και εφόσον ληφθεί σχετική απόφαση της Οικονομικής Eπιτροπής, να του καταβληθεί, με την προσκόμιση των πρωτοτύπων σχετικών φορολογικών παραστατικών αγοράς ανταλλακτικών και παροχής εργασίας, το συνολικό ποσό των 1470,96€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%), για τις αναφερόμενες αναλυτικά αιτίες, υπό τον όρο, ότι θα δηλώσει εγγράφως ότι παραιτείται από κάθε δικαστική επιδίωξη της αξίωσης προς αποζημίωση για κάθε περαιτέρω ζημία, διαφυγόντα κέρδη ή ικανοποίηση ηθικής βλάβης και ότι δεν έχει ούτε διατηρεί κατά του Δήμου καμία άλλη αξίωση, από οιαδήποτε αιτία, αναφορικά με το εν λόγω συμβάν.”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το