Τοπικά

Ζέττα Μακρή: Διαδικτυακά με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου

Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή επικοινώνησε με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Βόλου κ. Απόστολο Οντόπουλο και ζήτησε διαδικτυακή ενημέρωση από το Δ.Σ. του συλλόγου του νομού, η οποία και καθορίσθηκε την Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι, καθώς ο κορωνοϊός και η αντιμετώπισή του δημιουργούν πολλά προβλήματα, ιδιαίτερα, στον επαγγελματικό κλάδο των εμπόρων.

Τα επιβεβλημένα μέτρα περιορισμού υποχρεώνουν παραγωγικές τάξεις να αναστείλουν τις δραστηριότητές τους, με δυσμενείς συνέπειες και ανάγκη ανασύνταξης. Με δεδομένη την κυβερνητική στήριξη στους πληττόμενους, τα μέτρα ανακούφισης, που έχουν, ήδη, ανακοινωθεί, αλλά και την ανάγκη ενημέρωσης των πολιτικών στελεχών, ώστε, επί μέρους προβλήματα και ειδικές παράμετροι να ληφθούν υπόψη, η κ. Μακρή πήρε αυτή την πρωτοβουλία καθώς η πρωτογενής ενημέρωση και συνεργασία με τους εμπόρους της είναι απαραίτητη ώστε να ενισχύσει τα δίκαια αιτήματά τους.

Η κ. Μακρή ευχαρίστησε, θερμά, τον πρόεδρο κ. Οντόπουλο για την διάθεσή του να την ενημερώσει, τόσο ο ίδιος όσο και το συμβούλιό του, και δεσμεύθηκε να μεταφέρει στα αρμόδια υπουργεία όσα θέματα και προβλήματα οι έμποροι του Βόλου θα της υποδείξουν. Άλλωστε και στις δύο προηγηθείσες ενημερωτικές συναντήσεις της βουλευτή με την διοίκηση του συλλόγου, στις 12/6/2019 και στις 26/8/2020 αλλά και την διαδικτυακή συνάντηση που μεσολάβησε στις 15/5/2020, η ενημέρωση και η συνεργασία τους υπήρξε άψογη, με την κ. Μακρή να επαινεί τους εμπόρους για την άψογη συνδικαλιστική παρουσία και την έντονη αλλά και στιβαρή εκπροσώπηση του κλάδου τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το