Τοπικά

Ζ. Μακρή: “Σπουδαία πρωτοβουλία του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου προς τους επιχειρηματίες της Μαγνησίας”

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για την σπουδαία πρωτοβουλία του Ελληνογαλλικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου να στηρίξει τους επιχειρηματίες της Μαγνησίας, που επλήγησαν από τις πρόσφατες κακοκαιρίες.

Η κα Μακρή συναντήθηκε με τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Β. Ζαχείλα, γενικό γραμματέα, τον κ. Νικ. Αγγελέτο, οικονομικό επόπτη και τον κ. Απ. Οντόπουλο, υπεύθυνο συμβουλευτικής υποστήριξης επιχειρήσεων και Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, τους οποίους και ενημέρωσε για την πρόθεση στήριξης, όπως αποτυπώνεται στην επιστολή που έλαβε απο τον Πρόεδρο του ελληνογαλλικού φορέα κ. Laurent Thullier. Μέσω της επικοινωνίας με την κα Όλγα Μπορνόζη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, προτάθηκε στην Υφυπουργό Παιδείας να αναλάβει τον συντονισμό της συνεργασίας ανάμεσα στο Ελληνογαλλικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο και τους επιχειρηματίες της Μαγνησίας, προκειμένου να κοινοποιηθούν οι ανάγκες των επιχειρήσεων και να υλοποιηθούν ενέργειες στήριξης της τοπικής επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η Υφυπουργός Παιδείας ενημέρωσε, αναλυτικά, τα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για τις προτάσεις παροχής κάθε δυνατής βοήθειας σε πληγείσες επιχειρήσεις είτε μέσω δράσεων που άπτονται των υπηρεσιών του Ελληνογαλλικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου είτε μέσω συνεργασιών με τη γαλλική αγορά καθώς και με εταιρείες γαλλικών συμφερόντων – μέλη του φορέα, ελληνικές και γαλλικές, εγκαταστημένες στην Ελλάδα.

Η κα Μακρή ευχαρίστησε τα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για την συνεργασία και, εν αναμονή των προτάσεων τους, απέστειλε τις ευχαριστίες της στον Πρόεδρο του ελληνογαλλικού φορέα κ. Laurent Thullier, τα μέλη του ΔΣ και, ιδιαιτέρως, την κα Όλγα Μπορνόζη και, συνολικά, τα μέλη του Ελληνογαλλικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, που αποδεικνύουν ότι η στήριξη δε γνωρίζει σύνορα αλλά είναι μια επιλογή κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης και, πάντα, βρίσκει τρόπο να εκφραστεί όταν υπάρχει βούληση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το