Τοπικά

Ζ. Μακρή και ΑΧΕΠΑ παρέδωσαν στο Ν. Πήλιο είδη πρώτης ανάγκης

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να βοηθήσει τις περιοχές της Μαγνησίας που επλήγησαν περισσότερο από τις πρόσφατες κακοκαιρίες και προσπαθούν να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Στις πρωτοβουλίες της, η κα Μακρή έχει την αμέριστη βοήθεια της ΑΧΕΠΑ Ελλάδος και βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον κυβερνήτη ΑΧΕΠΑ κ. Καραπιπέρη αλλά και το τμήμα Βόλου ahepa hj-13 argonauts volos για τον συντονισμό των ενεργειών και την ικανοποίηση βασικών αναγκών των πλημμυροπαθών κατοίκων.

Η Υφυπουργός Παιδείας, αναζητώντας τρόπους και πόρους για να βοηθήσει τους συντοπίτες της, μετά και τη δεύτερη θεομηνία, απευθύνθηκε εκ νέου στην Περιφέρεια της ΑΧΕΠΑ Ελλάδος και η ανταπόκριση όλων των τμημάτων της ομογενειακής οργάνωσης ήταν συγκινητική, άμεση και ουσιαστική στο αίτημα της Ζέττας Μακρή για αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, μεγάλης ποσότητας εμφιαλωμένου νερού και τροφίμων στον πληγέντα Δήμο Ν. Πηλίου.

Η συντονισμένη κινητοποίηση της ΑΧΕΠΑ Ελλάδος και η υλοποίηση διάθεσης και μεταφοράς της βοήθειας από το τμήμα Βόλου ahepa hj-13 argonauts volos κατέληξαν σε μια μεγάλη παράδοση που πραγματοποιήθηκε παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας.

Η κα Μακρή, ως μέλος της αποστολής στο Ν. Πήλιο και ως ενεργό μέλος της κοινωνίας των πολιτών, ευχαρίστησε όλα τα τμήματα Ελλάδας της ΑΧΕΠΑ, τον κυβερνήτη ΑΧΕΠΑ κ. Καραπιπέρη και το τμήμα Βόλου για την πολύτιμη συνδρομή τους στον αγώνα των δημοτών του Ν. Πηλίου για αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση στις συνθήκες καταστροφής και απογοήτευσης, όπου στερούνται ακόμα και τα απολύτως απαραίτητα.

“Η διαχρονική παρουσία της ΑΧΕΠΑ στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη είναι ένα μάθημα διαρκείας, που μας βοηθά να εξελιχθούμε ως άνθρωποι, μας διδάσκει την αξία της αλληλεγγύης και μας καλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό” τόνισε η Υφυπουργός Παιδείας κατά την παράδοση των ειδών πρώτης ανάγκης στο Δήμο Ν.Πηλίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το