Τοπικά

Υπουργείο Άμυνας σε Μπουκώρο: Κανένας προγραμματισμός για hot spot στην Πορταριά

hotspot
εικόνα αρχείου

Για σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου, σχετικά με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν τη δημιουργία hot spot στην Πορταριά.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Χ. Μπουκώρου ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνα κ. Βίτσας δεν προσήλθε να απαντήσει στην ερώτηση, όμως ο νομικός του σύμβουλος του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Κοσμαδόπουλος ενημέρωσε χθες το βουλευτή για τις θέσεις του Υπουργού.
Όπως αναφέρει ο βουλευτής «Σύμφωνα με την ενημέρωση δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός για τη δημιουργία hot spot στην Πορταριά και αυτό αποτελεί δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου».
Ο βουλευτής Μαγνησίας μετά την επικοινωνία δήλωσε ότι: «Η επίκαιρη ερώτηση θα έπρεπε να συζητηθεί, προκειμένου να υποχωρήσουν οι όποιες ενστάσεις και ανησυχίες εκφράστηκαν μετά τη δημοσιοποίηση των συγκεκριμένων πληροφοριών. Όμως, καλόπιστα ακούμε τη δέσμευση του υπουργείου, σύμφωνα με την όποια δεν πρόκειται να δημιουργηθεί hot spot στην Πορταριά».
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η επίκαιρη ερώτηση κατατέθηκε μετά την έντονη ανησυχία που εξέφρασαν οι ξενοδόχοι της Μαγνησίας, με αφορμή πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν για το ενδεχόμενο δημιουργία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το