Τοπικά

Υπάλληλος στο ΙΚΑ Βόλου με μεταπτυχιακό τίτλο στη δημόσια διοίκηση… πήρε “προαγωγή” για το τηλεφωνικό κέντρο

Είναι απίστευτο και όμως αληθινό. Υπάλληλος, απόφοιτος Νομικής , με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη δημόσια διοίκηση μετακινήθηκε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΙΚΑ Βόλου… στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών.
Η διάλυση που επικρατεί στο ΙΚΑ του Βόλου δεν είναι άγνωστη στην συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Όλοι όσοι έχουν την ατυχία να διαβούν την πόρτα του γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει να βρίσκονται «αμπαρωμένες» σε ένα και μόνο κτίριο όλες οι παθογένειες της ελληνικής διοίκησης .
Χθες συνέβη ένα ακόμη παράδοξο στο πλαίσιο μετακινήσεων υπαλλήλων και αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών. Απόφοιτος νομικής σχολής, με μεταπτυχιακό τίτλο στη δημόσια διοίκηση, έλαβε προαγωγή για το τηλεφωνικό κέντρο.
Ναι… Ένας από τους ελαχίστους υπαλλήλους του ΙΚΑ με μεταπτυχιακό τίτλο, θα απαντά στα τηλέφωνα των πολιτών. «Είστε πολύ ευγενής και είναι ιδανική θέση για εσάς. Θα καθησυχάζετε τον κόσμο», ήταν η εξήγηση που έλαβε από τη Διεύθυνση για τη μετακίνησή του ο υπάλληλος… μια μετακίνηση που αναμφίβολά συνιστά μεταρρυθμιστική τομή στον δημόσιο τομέα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το