Τοπικά

Ξεκινούν εργασίες βελτίωσης του οδικού δικτύου στον Αλμυρό – Συνάντηση της Δωροθέας Κολυνδρίνη με τον Δ. Εσερίδη

Η εργολαβία ύψους 1.500.000€ που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας με αντικείμενο τη βελτίωση του επαρχιακού δικτύου Δήμου Αλμυρού και Δήμου Ρήγα Φεραίου, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη με τον Δήμαρχο Αλμυρού, κ. Δημήτριο Εσερίδη, στο Δημαρχείο Αλμυρού.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όλες οι πλευρές συμφώνησαν να προβούν σε συγκεκριμένες παρεμβάσεις ώστε να αποκαταστήσουν το δίκτυο, το οποίο έχει υποστεί μεγάλες φθορές. Η αποκατάσταση πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα, στις επόμενες ημέρες.
Αναφέρθηκαν, επίσης, στις εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης που πρόκειται να υλοποιηθούν και αφορούν κυρίως στις ορεινές περιοχές του Δήμου, των οποίων το επαρχιακό δίκτυο εμφανίζει τις μεγαλύτερες καταστροφές, λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων που επικρατούν εκεί καθώς και στις διαγραμμίσεις του οδικού δικτύου των ορεινών περιοχών.
Ολοκληρώνοντας τη συζήτηση, η κ. Κολυνδρίνη δήλωσε ότι κοινός στόχος της ίδιας, του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων είναι η εξασφάλιση της οδικής ασφάλειας και η εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και την ιεράρχηση των αναγκών.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Πολεοδομίας κ. Αριστείδης Καραγεώργος, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Ευάγγελος Καλαντζής και ο Προϊστάμενος της Πολεοδομίας, κ. Δημήτριος Πλατής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το