Κόσμος

Ξαναμπήκαν οι «εξωγήινοι» στο Κογκρέσο του Μεξικού – Δημοσιογράφος προσπάθησε να πείσει τους πολιτικούς… ότι τελικά υπάρχουν

Μπορεί πριν ένα μήνα ο τυφώνας Ότις σχεδόν να εξαφάνισε την πόλη του Ακαπούλκου στο Μεξικό από το χάρτη, αφήνοντας πίσω τους τεράστιες καταστροφές και απελπισμένους πολίτες αλλά τα μέλη του Κογκρέσο επέλεξαν να ασχοληθούν με τους…εξωγήινους.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Independent, τα μέλη του Κογκρέσου κάλεσαν τον αμφιλεγόμενο δημοσιογράφο και ερευνητή Jaime Maussan ο οποίος έγινε διάσημος σε όλο τον κόσμο όταν τον Σεπτέμβριο όταν έφερε ένα ζευγάρι “εξωγήινων μούμιες” για να τις δείξει στην κυβέρνηση του Μεξικού. Ο Maussan και μια ομάδα Περουβιανών γιατρών παρουσίασαν επί τρεις ώρες τα ευρήματά τους σχετικά με τους εξωγήινους σκελετούς που ισχυρίζονται ότι βρήκαν στο Περού.

Ισχυρίζονται ότι τα δείγματα εξετάστηκαν και διαπιστώθηκε ότι είναι «μη ανθρώπινα όντα που δεν αποτελούν μέρος της γήινης εξέλιξής μας».

 

Ο Δρ Ντάνιελ Μεντόζα ήταν επίσης παρών κατά τη διάρκεια της ακρόασης και έδειξε στους νομοθέτες φωτογραφίες και ακτινογραφίες αυτού που αποκάλεσε «μη ανθρώπινο ον». Ο κ. Maussan ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για ένα «νέο είδος» που δεν χρησιμοποιεί πνεύμονες ή πλευρά.

 

Απάτη από παλιά
Οι παραπάνω ισχυρισμοί του Maussan δεν έχουν αποδειχθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος το 2017 είχε πάλι υποστηρίξει ότι βρήκε εξωγήινους αλλά η εισαγγελία του Περού διαπίστωσε ότι τα σώματα που επέμενε ότι ήταν αληθινά ήταν στην πραγματικότητα «πρόσφατα κατασκευασμένες κούκλες, οι οποίες έχουν καλυφθεί με ένα μείγμα χαρτιού και συνθετικής κόλλας για να προσομοιωθεί η παρουσία δέρματος.

Η έκθεση ανέφερε ότι οι κούκλες ήταν σχεδόν σίγουρα φτιαγμένες από ανθρώπους και «δεν ήταν τα λείψανα προγονικών εξωγήινων που προσπάθησαν να παρουσιάσουν».


Το 2015, ο κ. Maussan και η ομάδα του πραγματοποίησαν μια εκδήλωση στην Πόλη του Μεξικού παρουσιάζοντας φωτογραφικές “αποδείξεις” ενός μη ανθρώπινου είδους που ισχυρίζονταν ότι προερχόταν από το περιστατικό του Roswell το 1947. Το σώμα στις φωτογραφίες αποδείχθηκε αργότερα ότι ήταν ένα μουμιοποιημένο 2χρονο αγόρι που βρισκόταν σε προθήκη μουσείου.

Η μεξικανική κυβέρνηση δικαιολόγησε το γεγονός ότι έδωσε χρόνο στον κ. Maussan σε δήλωσή της στο ABC News, αναφέροντας ότι “όλες οι ιδέες και όλες οι προτάσεις θα είναι πάντα ευπρόσδεκτες για να τις συζητήσουμε, να τις ακούσουμε για να συμφωνήσουμε ή όχι”.

Πιστεύει ότι έχει μιλήσει με την Παναγιά της Γουαδελούπης
Ενώ η μεξικανική κυβέρνηση μπορεί να είναι πρόθυμη να διασκεδάσει τις θεωρίες του κ. Maussan, πολλοί επιστήμονες είναι ανοιχτά αντίθετοι.

Η Julieta Fierro, ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Αστρονομίας του Εθνικού Αυτόνομου Πανεπιστημίου του Μεξικού, δήλωσε τον Σεπτέμβριο στο ABC News ότι η εξήγησή του για τα σώματα «δεν βγάζει νόημα».

«Ο Maussan έχει κάνει πολλά πράγματα. Λέει ότι έχει μιλήσει με την Παναγία της Γουαδελούπης”, είπε. “Μου είπε ότι οι εξωγήινοι δεν μου μιλάνε όπως μιλάνε σ’ αυτόν, επειδή δεν πιστεύω σ’ αυτούς.»

 

Πηγή:ethnos

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το