Τοπικά

Ξαναχτύπησαν οι απατεώνες με τα τηλεφωνήματα – Θύμα ηλικιωμένη στη Νέα Ιωνία

Νέα απόπειρα τηλεφωνικής εξαπάτησης ηλικιωμένης έγινε γνωστή χθες, με τον επίδοξο απατεώνα να το βάζει στα πόδια, όταν η γυναίκα έβαλε τις φωνές, το πρωί της περασμένης Παρασκευής στη Ν. Ιωνία.
Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες η απόπειρα εξαπάτησης έγινε σε 90χρονη, που φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και η οποία διαμένει σε περιοχή της Ν. Ιωνίας κοντά στον Κραυσίδωνα.
Άγνωστος άνδρας, πιθανότατα Έλληνας, σύμφωνα με την μαρτυρία της ηλικιωμένης στην Αστυνομία, φέρεται να της τηλεφώνησε το πρωί της Παρασκευής και να της είπε πως ο γιός της «είχε σκοτώσει μια Αλβανίδα σε τροχαίο δυστύχημα στην Σκιάθο»…

Ο άγνωστος επίδοξος απατεώνας φέρεται να «ψάρεψε» την ηλικιωμένη και να απόσπασε προσωπικά στοιχεία του γιού της, όπως το όνομά του. Ο άγνωστος ζήτησε από την ηλικιωμένη το ποσό των 25.000 ευρώ, προκειμένου να «καθαρίσει» την υπόθεση με την Αστυνομία και την οικογένεια του θύματος και η γυναίκα συμφώνησε. Μάλιστα ζήτησε την διεύθυνση της κατοικίας της, προκειμένου να μεταβεί εκεί και να παραλάβει τα χρήματα. Ο ο άγνωστος άνδρας που φορούσε στενό παντελόνι, σύμφωνα με την μαρτυρία της 90χρονης, μετέβη στην κατοικία της, ένα διαμέρισμα, η τελευταία του δήλωσε πως είχε βρει μόνον 2.000-3.000 ευρώ που είχε σπίτι της. Ωστόσο πλησιάζοντας τον άγνωστο στην είσοδο του σπιτιού της, άρχισε να καταλαβαίνει πως κάτι συνέβαινε και τότε έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα ο άγνωστος δράστης να το βάλει στα πόδια.

Έντρομη η γυναίκα ενημέρωσε κατόπιν τον γιό της, που φυσικά δεν είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα, ούτε είχε σκοτώσει αλλοδαπή.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το