Κόσμος

Βρήκαν μια Ferrari αμύθητης αξίας σε ένα παλιό διαμέρισμα (photos)

Ο πρώην ιδιοκτήτης μιας Ferrari (250 GT Pininfarina Coupé) του 1959 είχε ξεκινήσει να την επιδιορθώνει μέσα σε ένα διαμέρισμα, κοντά στο Λος Αντζελες. Το αυτοκίνητο έμεινε μέσα στο διαμέρισμα 30 χρόνια και ανακαλύφθηκε προ ημερών.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή West Hollywood, κοντά στο Λος Αντζελες, στην Καλιφόρνια.

Το μυθικό αυτοκίνητο είχε τοποθετηθεί στο μέσο του σαλονιού. Δεν είχε ρόδες και στηριζόταν σε τάκους, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το αμερικανικό σάιτ Petrolicious, οι οποίες κάνουν τον γύρο του κόσμου. Ο πρώην ιδιοκτήτης του είχε βγάλει και την μηχανή η οποία βρίσκεται ακόμη σήμερα σε μια γωνιά του διαμερίσματος το οποίο μοιάζει περισσότερο με εγκαταλειμμένο συνεργείο αυτοκινήτων.

Την απίστευτη ανακάλυψη έκανε ένας δικηγόρος ο οποίος είχε ακούσει ότι είχαν ανεβάσει ένα αυτοκίνητο σε ένα διαμέρισμα κτιρίου που ανήκει σε κάποιον πελάτη του. Από περιέργεια ζήτησε να δει το διαμέρισμα και εκεί διαπίστωσε με τα ίδια του τα μάτια ότι επρόκειτο για ένα αυτοκίνητο αμύθητης αξίας.

Αυτή η Ferrari 250 GT βγήκε από το εργοστάσιο το 1959 και πουλήθηκε από δεύτερο χέρι το 1975. Ο νέος ιδιοκτήτης της αποφασίζει να την επιδιορθώσει και επειδή φοβήθηκε να μην την κλέψουν, αποφάσισε να την εγκαταστήσει κατευθείαν στο σπίτι του. Για να μπορέσει να βάλει το αυτοκίνητο στο σαλόνι έριξε έναν τοίχο και στη συνέχεια τον ξανάχτισε.

Μετά από 30 χρόνια που πέρασε μέσα σε ένα διαμέρισμα, η συλλεκτική αυτή Ferrari βρήκε ήδη έναν νέο ιδιοκτήτη. Παρά το γεγονός ότι λείπουν κάποια στοιχεία, το αυτοκίνητο ήταν εξαιρετικά καλοδιατηρημένο και θα βρει σύντομα την λάμψη που έχει μια αντίκα αυτής της κλάσης.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το