Τοπικά

Βρέθηκε χρηματοδότηση για το Μουσείο της Αργούς

Την εξέλιξη ότι εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση για το Μουσείο της Αργούς, ανακοίνωσε χθες ο δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος.
Ειδικότερα ανέφερε πως «κατά 99% βρέθηκε η χρηματοδότηση για το μεγαλύτερο έργο του τελευταίου αιώνα στην πόλη μας και αυτό δεν είναι άλλο από την κατασκευή του Μουσείου της Αργούς. Θα το ανακοινώσουμε πολύ σύντομα σε μια ειδική εκδήλωση μαζί με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό που θα γίνει σύντομα. Δουλεύουμε για να παρουσιάσουμε το τελικό σχέδιο για τη μελέτη της Αργούς και θα υπάρχει πλήρης εικόνα για το πότε θα ξεκινήσει.
Παράλληλα πρόσθεσε πως «εντάσσεται στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων η γέφυρα του προφήτη Ηλία στις Αλυκές, όπου δυστυχώς έχουν σκοτωθεί πολλοί συμπολίτες μας. Πρόκειται για ένα προπολεμικό γεφυράκι, όπου η σημερινή Δημοτική Αρχή θα κατασκευάσει καινούργιο».
Μάλιστα από τις επαφές του που είχε στην Αθήνα τις προηγούμενες μέρες είπε πως «δηλώνω και ενθουσιασμένος για τον τρόπο αντιμετώπισης σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο σήμερα και την περίοδο 2014-2018, και η αιτία δεν ήταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η τοπική μικρόψυχη στάση της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ. Θυμάστε πως, όταν ερχόταν στον Βόλο κάποιος κυβερνητικός από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν περνούσε έξω από το δημαρχείο λες και το δημαρχείο είναι δικιάς μου ιδιοκτησίας. Παρά ταύτα κάναμε και τότε πολλά έργα λόγω της δυναμικής της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Σήμερα, όμως, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Έχουμε έναν προγραμματισμό και σχεδιασμό και υπάρχει 100% υλοποίηση σε αυτά που έχουμε προγραμματίσει».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το