Κόσμος

Βρετανία: 13χρονος αυτοκτόνησε από ερωτική απογοήτευση

Ένα 13χρονο αγόρι αυτοκτόνησε όταν έμαθε ότι το κορίτσι με το οποίο ήταν ερωτευμένο, έκανε σχέση με ένα άλλο αγόρι. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, το παιδί είπε στους φίλους ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει και εκείνοι δεν τον πίστεψαν καθώς θεώρησαν ότι έκανε πλάκα.\ωστόσο εκείνοι δεν έδωσαν βαρύτητα στα λόγια του καθώς θωρούσαν ότι τους έκανε πλάκα.

«Μπήκα στο σπίτι και στην αρχή νόμιζα ότι ο Χάρι στέκεται στις σκάλες και κοιτάζει το κινητό του. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ αυτό που έβλεπα. Ο Χάρι ήταν ένα χαρισματικό και πολύ κοινωνικό παιδί, μπορούσε να πιάσε κουβέντα με τον καθένα με μεγάλη ευκολία και αυτό ήταν κάτι που θαύμαζα σε εκείνον. Ήταν ένα παιδί που είχε μεγάλες προσδοκίες για τον εαυτό του. Για εμάς ήταν απόλυτο σοκ», δήλωσε συγκλονισμένος ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού.

«Βλέπαμε μαζί μία τηλεοπτική σειρά όπου η πρωταγωνίστρια κρεμάστηκε αλλά την έσωσαν οι φίλοι της. Αναρωτιόμαστε εάν θεωρούσε ότι μπορεί να συμβεί κάτι αντίστοιχο και με τον ίδιο», πρόσθεσε. Το περιστατικό που διερευνάται από τις αρχές έγινε την 1η Μαρτίου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το