Τοπικά

Βραβεύτηκε η δράση “save Lalaria” του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Σκιάθος”

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘Η Σκιάθος’, βραβεύθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά από το θεσμό Bravo Sustainability Dialogue του οργανισμού ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!
Το βραβείο κατέκτησε ο Σύλλογος για τη δράση “save Lalaria”,που αφορά στην προστασία της μοναδικής παραλίας Λαλάρια, στην απονομή των Βραβείων Βιώσιμης Ανάπτυξης και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας “Bravo Sustainability Awards 2019”, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το βραβείο παρέλαβε η πρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Χατζηκωνσταντίνου.
Ο θεσμός BRAVO 2019, αποτελεί έναν θεσμό κοινωνικού διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, που αναπτύσσεται σε εθνικό επίπεδο, με βάση τις πρωτοβουλίες που υλοποιούνται από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών. Μέσω των 250 πρωτοβουλιών και των 35.000 ενεργών πολιτών που συμμετέχουν στο θεσμό BRAVO αναπτύσσεται μια ευρύτερη ενημέρωση και αφύπνιση της ελληνικής κοινωνίας καθώς και ένα δίκτυο ανταλλαγής γνώσης και εμπειριών από τους Οργανισμούς αυτούς, που συμβάλλουν στη δημιουργία της Ελλάδας του αύριο.

Πηγή: skiathoslife.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το