Τοπικά

Βραβεύτηκαν γυναίκες της Μαγνησίας που διαπρέπουν στον επιχειρηματικό τομέα (photos)

Το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων κέρδισε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Μαγνησίας με θέμα «Η πολυδιάστατη φύση της γυναίκας στο επιχειρείν», με ομιλήτριες εξέχουσες γυναικείες προσωπικότητες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, η διοίκηση του Επιμελητηρίου απένειμε βραβεία σε γυναίκες της Μαγνησίας, οι οποίες διαπρέπουν στον επιχειρηματικό τομέα.

Το καλωσόρισμα έγινε  από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ.Αριστοτέλη Μπασδάνη ενώ χαιρετισμό έκανε η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ & του ΕΕΔΕΓΕ κα Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου.   Στη συνέχεια μίλησαν οι:
-Χρήστος Τριαντόπουλος, Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με θέμα  «Το γυναικείο επιχειρείν και η ίση εκπροσώπηση την εποχή της κλιματικής κρίσης»
– Μαρία Σπυράκη, Ευρωβουλευτής Ν.Δ. – Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, με θέμα «Ευρωπαϊκές προοπτικές για οικονομική ενδυνάμωση των γυναικών και ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας»
– η Μένη Λαζάρου, Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Βόλου με θέμα «Η γυναίκα στο επιχειρείν και στα κοινά»
-Θέκλα Καμμένου, Υπεύθυνη Γ.Ε.ΜΗ. & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου Μαγνησίας με θέμα  «Woman Boss στην Ελλάδα σήμερα. Πόσο έτοιμοι είμαστε για τις γυναίκες στο τιμόνι των επιχειρήσεων» και η
-Δωροθέα Καναβιτσά, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας (Ο.Ε.Β.Ε.Μ.) με θέμα «Η διαχρονικότητα του γυναικείου επιχειρείν»

Φωτογραφίες από την εκδήλωση :

Φωτογραφίες από τη βράβευση:

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το