Πολιτισμός

Βραδιά αστυνομικής λογοτεχνίας με 4 γνωστούς συγγραφείς μυθιστορημάτων

Στο πλαίσιο του μήνα αστυνομικής λογοτεχνίας έρχονται στο Public Βόλου 4 γνωστοί συγγραφείς αστυνομικών μυθιστορημάτων για να μιλήσουν για το συγγραφικό τους έργο, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ. (είσοδος ελεύθερη). Τα ονόματά τους θα πρέπει να τα βρουν οι αναγνώστες μέσα από σχετικό διαγωνισμό και θα κερδίσουν από ένα βιβλίο τους.
Συγκεκριμένα, ένα τρομερό μυστικό κρύβεται στο Public και οι περισσότεροι από τους αγαπημένους συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας αναμένεται να συναντηθούν για να το ξεδιαλύνουν για τον Μήνα Αστυνομικής Λογοτεχνίας, Νοέμβριος 2019. Εκεί θα ξεδιπλωθούν νέες ιστορίες – στιγμές αστυνομικού μυστηρίου.
Η αρχή έγινε στο Public Σερρών, την 1η Νοέμβρη, και η συνέχεια δίνεται τώρα στις 15 Νοεμβρίου στο Public Βόλου, στις 19.00, όπου όσοι θα πάρουν μέρος θα ζήσουν μια βραδιά γεμάτη ανατροπές, εκπλήξεις και μυστήριο.
Ανακαλύψτε στο http://blog.public.gr/ekdiloseis/bradia-astynomikis-logotehnias-public-boloy τους συγγραφείς που θα πάρουν μέρος, γράψτε το όνομά τους στη φόρμα και τέσσερις τυχεροί θα κερδίσουν από ένα βιβλίο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το