Ελλάδα

Βορίδης: Υπάρχει το ενδεχόμενο εκλογών

voridis

Οι εκλογές είναι ένα ανοιχτό ενδεχόμενο, όσο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας, δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης.
“Η πραγματικότητα είναι ότι μέχρι της 2 Φεβρουαρίου πρέπει να έχουμε καταλήξει στο θέμα του προέδρου, είναι απώτατο όριο, πρέπει να έχει υπάρξει απόφαση της Βουλής επ’ αυτού. Οι διεργασίες όλες πρέπει να έχουν αρχίσει νωρίτερα. Ο Ιανουάριος ως μήνας καταλαμβάνεται κυρίως από τη διαδικασία της εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας” είπ ο κ. βορίσης, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”.
“Κακά τα ψέμματα όσο το τοπίο δεν ξεκαθαρίζει και όσο δεν λύνεται το ζήτημα αυτό, στο μυαλό όλων μας, πολιτών, επιχειρήσεων, όποιος έχει πολιτικό ενδιαφέρον, υπάρχει το ενδεχόμενο εκλογών. Υπ ‘ αυτή την έννοια οι εκλογές είναι μια παράμετρος που λαμβάνεται υπόψη. Τυπικά η περίοδος δεν είναι προεκλογική. Υπάρχει ως ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος δεν πρέπει να κάνει τη δουλειά του επειδή υπάρχει ενδεχόμενο κάποια στιγμή να υπάρξουν εκλογές” ανέφερε ο Υπουργός.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προκαλεί κύμα αστάθειας στην οικονομία, όταν μιλά για μονομερείς ενέργειες.

Αναλυτικά στο www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το