Αθλητισμός

«Βόμβα» αποχώρησης από τον Μπολτ

newego_LARGE_t_1101_54552458_type13145

«Αυτοί θα είναι οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες μου. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν θα είναι ευχαριστημένοι, αλλά θα είναι οι τελευταίοι, είμαι σίγουρος. Το σκέφτηκα πολύ καιρό και νομίζω ότι ήρθε η κατάλληλη ώρα». «Αυτοί θα είναι οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες μου. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν θα είναι ευχαριστημένοι, αλλά θα είναι οι τελευταίοι, είμαι σίγουρος. Το σκέφτηκα πολύ καιρό και νομίζω ότι ήρθε η κατάλληλη ώρα».
Τάδε έφη Γουσέιν Μπολτ, ρίχνοντας μια… βόμβα μεγάλου βεληνεκούς στην αθλητική κοινότητα, η οποία περίμενε πως θα συνέχιζε να τον βλέπει στο «μεγάλο ραντεβού» του παγκόσμιου αθλητισμού για πολλά χρόνια ακόμα.
Ο 29χρονος, ο οποίος έχει κερδίσει έξι χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο το 2008 και στο Λονδίνο το 2012, τόνισε πως «όταν κάποιος είναι παιδί, πάντα ονειρεύεται με γεγονότα όπως αυτό. Μου αρέσει να ανταγωνίζομαι, είναι το μόνο πράγμα που με νοιάζει και προετοιμάζομαι κάθε μέρα γι αυτό. Είναι αυτό που μου αρέσει και απολαμβάνω τη νίκη» πρόσθεσε ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα 100 και 200 μέτρων».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το