Τοπικά

Βολιώτισσα πλήρωσε τον εκκαθαριστικό λογαριασμό και της ήρθε νέος μποναμάς από τη ΔΕΗ “Θ”

ΔΕΗ

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε Βολιώτισσα ηλικιωμένη, η οποία, ενώ είχε πληρώσει τον εκκαθαριστικό λογαριασμό στη ΔΕΗ ύψους 121 ευρώ, μετά από ελάχιστες ημέρες της εστάλη νέος λογαριασμός, έναντι αυτή τη φορά, ύψους 284 ευρώ.
Η ηλικιωμένη μόλις που πρόλαβε να σταθεί στα πόδια της ανοίγοντας τον φάκελο με τον νέο λογαριασμό και προφανώς βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς δεν δύναται να πληρώσει ένα τόσο υψηλό λογαριασμό, ενώ βρίσκει ακατανόητο πώς ενώ πλήρωσε τον εκκαθαριστικό λογαριασμό, τελικά της προέκυψε και νέος λογαριασμό, έναντι αυτή τη φορά, όταν αυτός αναμενόταν για τον Νοέμβριο.
Επίσης και το ποσό των 284 ευρώ μάλλον είναι πολύ υψηλό για μια ηλικιωμένη, άνω των 80 ετών, γυναίκα που μένει μόνη της.
Συμπολίτης που θέλησε να τη βοηθήσει κάνοντας κάποια τηλεφωνήματα στις υπηρεσίες της ΔΕΗ, τελικά δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη και η αγωνία της ηλικιωμένης παραμένει.
Ο συμπολίτης τηλεφώνησε στο νούμερο για πληροφορίες που είναι αναγεγραμμένο στον λογαριασμό της ΔΕΗ, αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν πως θα μπορέσει να εξυπηρετηθεί στα ερωτήματά του από την ερχόμενη Δευτέρα.
Και μέχρι τότε η ηλικιωμένη θα ζει με την αγωνία τι θα γίνει με την αποπληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ. Εξάλλου και η ίδια είναι μια συνταξιούχος του ΟΓΑ με τη σύνταξή της να κυμαίνεται σχεδόν στο ίδιο ποσό που πρέπει να πληρώσει στη ΔΕΗ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το