Τοπικά

Βλάβη στο έδαφος σε αεροσκάφος στη Σκιάθο – Επισκευάστηκε και αναχώρησε την επομένη από το νησί

Βλάβη δήλωσε το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση τσάρτερ της εταιρείας Condor στη Σκιάθο. Τη βλάβη δήλωσε στον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου Σκιάθου ο πιλότος του αεροσκάφους, όταν αυτό είχε προσγειωθεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο πιλότος του αεροσκάφους ανέφερε ότι υπήρχε πρόβλημα με τα ελαστικά των τροχών του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η πτήση επιστροφής του στην Αγγλία, μέχρι να επισκευαστεί η βλάβη. Το αεροσκάφος έμεινε σταθμευμένο στο πάρκιν του αεροδρομίου «Αλ. Παπαδιαμάντης», αναμένοντας την άφιξη των νέων ελαστικών από την Αγγλία, πράγμα που έγινε την επομένη, οπότε και αναχώρησε το αεροπλάνο. Για την εξυπηρέτηση των επιβατών της πτήσης της Condor ναυλώθηκαν, όπως έγινε γνωστό, δύο αεροσκάφη της εταιρείας Sky Express.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή την περίοδο, όπως δήλωσε χθες ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Αλ. Ευσταθίου, τα ξενοδοχειακά καταλύματα του νησιού είναι γεμάτα, οπότε θα ήταν δύσκολο να βρεθούν κλίνες για την εξυπηρέτηση των επιβατών της πτήσης τσάρτερ για Αγγλία.
Ο κ. Ευσταθίου ανέφερε χθες πως τα ξενοδοχεία είναι γεμάτα, ωστόσο η κατανάλωση εκτός καταλυμάτων είναι περιορισμένη στο νησί, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια σχετική δυσαρέσκεια των καταστηματαρχών εστίασης-διασκέδασης.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το