Τοπικά

Ερωτήματα για το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την ΔΕΥΑΜΒ απέναντι στην ΕΡΓΗΛ

«Ουδέποτε συνέδεσα τον δικηγόρο Αντ. Ξηρό με την δίκη της ΕΡΓΗΛ κατά της ΔΕΥΑΜΒ στον Άρειο Πάγο», ξεκαθαρίζει ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου Ιάσονας Αποστολάκης απαντώντας στην χθεσινή ανακοίνωση του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ που τον κατηγόρησε για προσπάθεια παραπληροφόρησης των δημοτών.
Παράλληλα, ο κ. Αποστολάκης διερωτάται αν η επιλογή του δικηγορικού γραφείου των Αθηνών, στο οποίο ανατέθηκε η εκπροσώπηση της ΔΕΥΑΜΒ, έγινε με κριτήρια τις ποδοσφαιρικές καταβολές ή όχι, ενώ αφήνει αιχμές για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων των συνηγόρων υπεράσπισης εις βάρος της ΔΕΥΑΜΒ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Καλώς τους και ας αργήσανε…
Ακόμα και μαθητής της πρώτης Δημοτικού θα καταλάβαινε διαβάζοντας το κείμενο της τοποθέτησης που ΄΄δημοκρατικά΄΄ ο πρόεδρος του ΔΣ δεν επέτρεψε να γίνει, ότι ουδέποτε συνέδεσα τον κ. Ξηρό με την δίκη της ΕΡΓΗΛ κατά της ΔΕΥΑΜΒ στον Α. Πάγο. Αυτή χάθηκε για τη ΔΕΥΑΜΒ ενόσω την εκπροσώπηση της είχε αναλάβει δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα επιλογής της παρούσας δημοτικής αρχής (και αυτό με κριτήρια τις ποδοσφαιρικές καταβολές ή όχι;)

ΥΓ Βγάλατε που βγάλατε ανακοίνωση κύριοι της δημοτικής αρχής γιατί δεν κάνετε τον κόπο να πληροφορήσετε του κατοίκους της πόλης για το αν οι δικηγόροι που εσείς επιλέξατε να εκπροσωπούν τη ΔΕΥΑΜΒ – και αμείβονται πλουσιοπάροχα – παρίστανται στο δικαστήριο για να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα της ΔΕΥΑΜΒ ή απλά ΄΄ξεχνάνε ΄΄ να παρασταθούν με αποτέλεσμα η ΔΕΥΑΜΒ να δικάζεται ΄΄ ερήμην ΄΄;
Περιμένοντας με ανυπομονησία την απάντηση σας…

Αποστολάκης, Ιάσονας Αποστολάκης Δημ. Σύμβουλος της Δημοτικής Κίνησης Μαζί για τον Βόλο

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το