Πολιτισμός

Το βιβλίο της Τριερβελέρ για τον χωρισμό της από τον Ολάντ γυρίζεται σε ταινία

τριερβελέρ

Το μπεστ-σέλερ της Βαλερί Τριερβελέρ, το βιβλίο «Ευχαριστώ για αυτήν τη στιγμή» στο οποίο η δημοσιογράφος περιγράφει τον έρωτα και τον χωρισμό της από τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, θα γυριστεί κινηματογραφική ταινία, ανακοίνωσε σήμερα η ηθοποιός και παραγωγός Σαϊντά Ζαουάντ.

«Η Romarin films, η εταιρεία παραγωγών, σε συμφωνία με τη Βαλερί, προχωρά στην κινηματογραφική προσαρμογή του μπεστ-σέλερ και εξετάζει το ενδεχόμενο συμπαραγωγής με γαλλικές και διεθνείς εταιρείες» είπε η Ζαουάντ στο περιοδικό Gala.

«Με το Ευχαριστώ για αυτήν τη στιγμή η Βαλερί ενσαρκώνει τον αγώνα μιας γυναίκας που φωνάζει την αλήθεια της» συνέχισε η στενή φίλη της πρώην συντρόφου του Ολάντ.

Η παραγωγός, που υποστηρίζει ότι στήριξε τον Ολάντ στην προεκλογική εκστρατεία του, το 2012, τόνισε ότι «δεν ετοιμάζει μια ταινία αντιπαράθεσης» αλλά ότι θέλει απλώς «να αφηγηθεί τον αγώνα μιας ερωτευμένης γυναίκας, ακόμη και αν η ιστορία είναι ασυνήθιστη επειδή ο άνδρας που αγαπάει είναι πρόεδρος».

Το βιβλίο της Τριερβελέρ κυκλοφόρησε στη Γαλλία τον Σεπτέμβριο του 2014 και έχει πουλήσει περισσότερα από 730.000 αντίτυπα, κάνοντας πλουσιότερη τη συγγραφέα του κατά ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο Ολάντ ανακοίνωσε τον χωρισμό του από τη δημοσιογράφο λίγες ημέρες αφότου αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγέ, πέρσι τον Ιανουάριο.

Η Σαϊντά Ζαουάντ δεν αποκάλυψε τα ονόματα του σκηνοθέτη της ταινίας και των πρωταγωνιστών. Στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης όμως πολλοί χρήστες, κάνοντας χιούμορ, μάντευαν ότι το πρωταγωνιστικό «δίδυμο» δεν μπορεί παρά να το ενσαρκώσουν ο… Ζεράρ Ντεπαρντιέ και η Ζιλί Γκαγέ στον ρόλο της… Τριερβελέρ

Πηγή:tanea.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το