Ελλάδα

Βίλια: Τέλος στο θρίλερ – Βρήκαν ποια είναι η γυναίκα στη βαλίτσα

Ηαστυνομία κατάφερε τελικά να ταυτοποιήσει την γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη σε βαλίτσα στα Βίλια. Η ταυτοποίηση έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου κι ενώ τα σενάρια που κυκλοφορούσαν τροφοδοτούσαν ένα απίστευτο θρίλερ γύρω από την ταυτότητά της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για Κινέζα που είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο του 2020, όταν και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Προηγήθηκε η ιατροδικαστική εξέταση κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για γυναίκα, ηλικίας από 30 έως 40 ετών και αποκλείστηκε το σενάριο που ήθελε να είναι η 19χρονη που αγνοείται εδώ κι αρκετούς μήνες και τα ίχνη της είχαν χαθεί από το Κορωπί.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο χρόνος τέλεσης του εγκλήματος, της δεν απέχει και πολύ από την ώρα που οι δράστες ή ο δράστης την έβαλαν στη βαλίτσα. Δεν βρέθηκαν κακώσεις στη σορό της άτυχης γυναίκας και πλέον αναμένονται νέα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είχε πάρει ουσίες ή της είχαν χορηγηθεί με τη βία.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το