Κόσμος

Βασιλιάς Κάρολος: Είχε θερμή τηλεφωνική συνομιλία με τον Χάρι λίγο πριν τη στέψη

Ο βασιλιάς Κάρολος είχε μια «από καρδιάς» τηλεφωνική επικοινωνία με τον γιο του πρίγκιπα Χάρι σε μια προσπάθεια να «ξεκαθαρίσει την κατάσταση» ενόψει της στέψης.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές μέρες ο δούκας του Σάσεξ θα παραστεί στη στέψη του πατέρα του χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ η οποία θα μείνει στην Καλιφόρνια με τα παιδιά τους.

Το πρόγραμμα της στέψης είναι ασφυκτικά γεμάτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και γίνεται κατανοητό ότι δεν θα υπάρχει χρόνος για μια προσωπική συνάντηση πατέρα και γιου.

Στο απόηχο του βιβλίου Spare και του ντοκιμαντέρ του Netflix οι δυο πλευρές φαίνεται πως ψάχνουν τρόπο να γεφυρώσουν το χάσμα.

Οι δυο τους σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου είχαν μια τηλεφωνική συνομιλία για να «διευκολύνουν τον δρόμο προς την προσέγγιση», καθώς φαίνεται ότι ο Κάρολος επιθυμεί να «καλωσορίσει τον γιο του».

Η Ingrid Seward, συντάκτρια του περιοδικού Majesty Magazine, δήλωσε στη Sun: «Από ευγένεια θα περίμενε κανείς ότι ο Χάρι θα ήθελε να ανακατευτεί με την οικογένειά του, όσο δύσκολο κι αν του είναι αυτό. Όλοι τους έχουν πολύ σφιχτό πρόγραμμα, αλλά θα ήταν ωραίο να μείνουν κοντά και να είναι φιλικοί».

Και πρόσθεσε: «Χαίρομαι που μίλησε με τον πατέρα του, γεγονός που διευκόλυνε τον δρόμο προς την προσέγγιση. Ο Κάρολος θα καλωσορίσει τον γιο του. Νομίζω ότι η σχέση του με τον Γουίλιαμ είναι για μια άλλη στιγμή».

Μια άλλη πηγή δήλωσε στη Mirror ότι ο Κάρολος είναι χαρούμενος που ο Χάρι θα έρθει.

«Ο βασιλιάς έχει μιλήσει στο παρελθόν τονίζοντας ότι αγαπάει και τους δύο γιους του και αυτό εξακολουθεί να ισχύει. Ο Χάρι θα μετάνιωνε βαθιά αν δεν ερχόταν στην τελετή. Τα γενέθλια του Άρτσι αποτέλεσαν την τέλεια δικαιολογία για τη Μέγκαν να μείνει πίσω και, λαμβάνοντας υπόψη την όλη κατάσταση».

Ωστόσο, δεν υπάρχουν σχέδια για τον Χάρι να έχει κάποια θερμή συνάντηση με τον αδελφό του Γουίλιαμ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της στέψης.

Ο Χάρι θα είναι μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων του Γουίλιαμ και της Κέιτ, στη στέψη.

Πηγή:protothema

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το