Ελλάδα

Τσίπρας: Το φως της Δικαιοσύνης να ζεσταίνει τη χώρα

newego_LARGE_t_1101_54447023

Στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά έδωσε. «Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την Ορθοδοξία, μια λαμπρή γιορτή για τον ελληνικό λαό. Θέλω να ευχηθώ το φως της δικαιοσύνης και της αλήθειας να ζεσταίνει από δω και εμπρός την πατρίδα μας. Χρόνια Πολλά», δήλωσε μετά την τελετή ο κ.Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από Γιώργο Γαβρίλη και το Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη ξεναγήθηκε και στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο κ.Τσίπρας εξέφρασε το θαυμασμό του για την πρόσφατη ανακαίνιση του δημοτικού θεάτρου ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης του ανέλυσε το ζήτημα της χορηγούμενης επιδότησης προκειμένου το κτίριο να μπορεί να εξασφαλίσει τα λειτουργικά του έξοδα.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Γιώργος Σταματογιάννης μίλησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο δικαστικό μέγαρο που πρόκειται να στεγαστεί στο κέντρο της πόλης, στο εγκαταλελειμμένο για χρόνια οικοδόμημα της Ραλλείου.

Ο Αλέξης Τσίπρας αντάλλαξε ευχές με όλους τους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων ενώ είχε και κατ’ ιδίαν συνομιλία με το δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

το «παρών» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το