Ο κ. Γιάννης Ζάγγας μαζεύει τσιτσίραβλα στο περιβόλι του σπιτιού του στην Άνω Γατζέα. Τα τρυφερά βλαστάρια από τσιτσίραβλα είναι εξαιρετικός μεζές που συνοδεύει το τσίπουρο. Μετά το μάζεμα, σειρά θα πάρει το ζεμάτισμά τους και γίνονται σαλάτα με λάδι, ξίδι, φρέσκο σκόρδο και σέλινο. Η τοπική κουζίνα του Πηλίου κρύβει πολλές γαστριμαργικές εκπλήξεις και οι παλιοί ξέρουν τα μυστικά για να προσθέτουν χειροποίητες λιχουδιές στο τραπέζι τους.
Οι εικόνες της ημέρας
Τσιπουρομεζές για μερακλήδες
Προηγούμενο ΆρθροΗ προτομή της Κορόπης