Αθλητισμός

Τσεκούρας: Ο Γιάννης Ντάοπουλος ζήτησε να ηγηθεί του Ολυμπιακού Βόλου

Στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του νέου προπονητή, Σάκη Θεοδοσιάδη, ο πρόεδρος τους Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Τσεκούρας, έριξε τη… βόμβα. Τόνισε, ότι ο Γιάννης Νταόπουλος ζήτησε να ηγηθεί του ποδοσφαιρικού τμήματος και μάλιστα αυτή η επιθυμία του έχει διατυπωθεί και γραπτώς. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα ο Νίκος Τσεκούρας:

«Μία εβδομάδα μετά τη γιορτή των γενεθλίων του Ολυμπιακού Βόλου, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον κ. Γιάννη Νταόπουλο, για τον οποίο είχαμε ακούσει πέρυσι ότι ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μου είπε, ότι παρά τις προσπάθειες που έγιναν το καλοκαίρι, δεν μπόρεσε να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών στο όνομά του.

Δεν ενδιαφέρθηκα να ρωτήσω το γιατί, καθώς τα θέματα αυτά ήταν της διοίκησης της ΠΑΕ και δικά του. Μου εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει την προσπάθειά μας και να ηγηθεί του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου. Το συζήτησα με τη διοίκηση και γτου ζήτησα να μου στείλει ένα mail, στο οποίο να αναφέρει την επιθυμία του να ηγηθεί του Ολυμπιακού. Το mail το έλαβα και αναφέρει τα εξής: «Εγώ ο Ιωάννης Νταόπουλος επιθυμώ να είμαι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου».

Αναμένεται να έρθει στον Βόλο 15 με 20 Ιουλίου και θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της συνεργασίας και τον τρόπο που θα βοηθήσει. Θα καθίσουμε ως διοίκηση να  συζητήσουμε μαζί του για να πάρουμε την καλύτερη για τον σύλλογο.

Είπε, επίσης, ότι μόνος του δεν είναι δυνατόν να σηκώσει όλο το βάρος. Χρειάζεται και η βοήθεια του κόσμου. Οι φίλαθλοι να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια του Ερασιτέχνη, ο οποίος θα χειρίζεται τα πράγματα. Θα είμαστε σε συχνή επαφή μαζί του.

Αν δεν υπάρξει ομαδική δουλειά, βοήθεια από την πόλη, από τους φιλάθλους με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας και την προσέλευσή στο γήπεδο, το πρόβλημα θα είναι μεγάλο. Η εποχή που ένας θα βάζει τα χρήματα έχει περάσει. Το μυστικό είναι όλοι μαζί. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν. Είμαστε συναινετικοί, τους θέλουμε όλους μαζί μας και να βρούμε τις λύσεις. Δεν αποκλείουμε κανέναν και θέλουμε να βάλουμε υψηλούς στόχους

Θα παρουσιαστείτε άμεσα το οργανόγραμμα και ποιοι θα απαρτίζουν την εκτελεστική επιτροπή, γιατί την ευθύνη της διοίκησης θα την έχει ο Ερασιτέχνης. Η εκτελεστική επιτροπή θα εμπλουτιστεί με κάποια άτομα. Θα μιλήσουμε πρώτα με τον κ. Νταόπουλο, θα οριοθετήσουμε τις υποχρεώσεις του καθενός και από κει και πέρα θα πορευτούμε».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το