Τοπικά

Τρεις πλειστηριασμοί σήμερα στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Τρεις πλειστηριασμοί ακινήτων οφειλετών με επισπεύδουσες τράπεζες αναμένεται να διενεργηθούν σήμερα στο Ειρηνοδικείο Βόλου 4-5 το απόγευμα.
Στο μεταξύ στην προχθεσινή τους γενική συνέλευση οι συμβολαιογράφοι του συμβολαιογραφικού συλλόγου Εφετείου Λάρισας έκαναν αποδεκτή την πρόταση του διοικητικού τους συμβουλίου και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναμένεται να προχωρήσουν, υπό προϋποθέσεις, στο σύστημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
Ωστόσο η απόφασή τους αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, αφού πρώτα ενημερωθούν η πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή τους και οι υπόλοιποι οκτώ σύλλογοι της χώρας.
Σήμερα είναι προγραμματισμένοι να διενεργηθούν τρεις πλειστηριασμοί ακινήτων στο Ειρηνοδικείο Βόλου και συγκεκριμένα:
– Πλειστηριασμός αγροτεμαχίου έκτασης 4.163 τ.μ., ιδιοκτησίας ομόρρυθμης εταιρίας, που είχε ματαιωθεί, με ισόγειο βιοτεχνικό κτίσμα 1099 τ.μ. και άλλες κατασκευές εντός αυτού. Το ακίνητο βρίσκεται στη Ν. Ιωνία και η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στις 242.000 ευρώ.
– Πλειστηριασμός ακίνητης περιουσίας ανώνυμης, ομόρρυθμης εταιρείας και ιδιώτη, με επισπεύδουσα τράπεζα. Πρόκειται για ισόγειο κατάστημα με υπόγειο στη Ν. Ιωνία και θέση στάθμευσης με τιμή πρώτης προσφοράς 61.000 ευρώ, για τριώροφη οικοδομή-ξενώνα στην Πορταριά, για οικόπεδο 575,17 τ.μ. με κτίσματα επίσης στην Πορταριά με τιμή πρώτης προσφοράς 762.000 ευρώ και οικόπεδο με παλαιά οικία και τιμή πρώτης προσφοράς 31.000 ευρώ.
– Πλειστηριασμός ακίνητης περιουσίας ιδιώτη οφειλέτη και συγκεκριμένα οικοπέδου 140,78 τ.μ. στη Ν. Ιωνία, με επίσπευση τράπεζας, για ποσό οφειλής 21.800 ευρώ και τιμή πρώτης προσφοράς 11.300 ευρώ.
Εξάλλου την ερχόμενη Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, είναι προγραμματισμένοι να διενεργηθούν στο Ειρηνοδικείο Βόλου τέσσερις πλειστηριασμοί ακινήτων και στο Ειρηνοδικείο Αλμυρού ένας.
Συνολικά και μέχρι τέλος του τρέχοντος έτους οι τράπεζες υπολογίζεται να βγάλουν στο σφυρί στα τρία Ειρηνοδικεία της Μαγνησίας περίπου 200 ακίνητα οφειλετών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το