Κόσμος

«Τρύπωσε» στο προεδρικό μέγαρο η Ζιλί Γκαγιέ

γκαγιέ προεδρικό

Να πίνει τον καφέ της σε βεράντα του Ελιζέ απολαμβάνοντας την παρέα του Γάλλου Προέδρου «συνέλαβε» το περιοδικό Voicι τη Ζιλί Γκαγιέ, τη γυναίκα πίσω από το χωρισμό του Φρανσουά Ολλάντ με την επί χρόνια σύντοφό του Βαλερί Τριερβελέρ.Ο φακός του γαλλικού περιοδικού, το οποίο κυκλοφορεί σήμερα έχοντας στο εξώφυλλό του την επίμαχη φωτογραφία, απαθανάτισε τη νέα αγαπημένη του γάλλου Προέδρου σε μια χαλαρή στιγμή μεταξύ τους, ενώ το τίτλος γράφει: «Ο Φρανσουά Ολάντ και η Ζιλί Γκαγιέ… στο Ελιζέ! Οι πρώτες φωτογραφίες».

Την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης ανάμεσα στην γαλλίδα ηθοποιό και τον Πρόεδρο είχε κάνει τον περασμένο Ιανουάριο ένα άλλο περιοδικό, το Closer, όταν το εβδομαδιαίο έντυπο δημοσίευσε ένα επτασέλιδο αφιέρωμα στο οποίο περιλαμβάνονταν φωτογραφίες που τραβήχτηκαν έξω από μια πολυκατοικία στο Παρίσι όπου διαμένει η Γκαγιέ.

Η Γκαγιέ είχε αρνηθεί τότε να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικά με τη σχέση της με τον Ολάντ ενώ είχε καταθέσει αγωγή κατά του περιοδικού ζητώντας αποζημίωση 50.000 ευρώ για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής.

Το δημοσίευμα αυτό είχε προκαλέσει την έντονη οργή της τότε συντρόφου του Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει βιβλίο, στο οποίο περιελάμβανε πιπεράτες λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο αλλά και για το βράδυ του χωρισμού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το