Πολιτισμός

Τριανταφυλλένια γυναικεία ανθρωπιά για τη στήριξη των παιδιών της Πίστης

Ένα τριαντάφυλλο με δώρο περιμένει κάθε ευαίσθητη ψυχή που θα γιορτάσει τη Μέρα της Γυναίκας με ξεχωριστό τρόπο. Ένα δωράκι κρυμμένο σε ρόδινη αντανάκλαση ομορφιάς, ένα τριανταφυλλένιο άρωμα ελπίδας που εκτός από απόδοση τιμής και σεβασμού στο υπέροχο πλάσμα που λέγεται γυναίκα θα προσφέρει αγάπη και χαρά σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.
Στον φιλόξενο χώρο του Pavar Cafe, Τοπάλη 12 (απέναντι από τον Δίαυλο) την Τετάρτη 7 Μαρτίου και την Πέμπτη 8 Μαρτίου γιορτάζουμε τη Μέρα της Γυναίκας και στηρίζουμε τον αγώνα των μικρών μαχητών της ζωής, των παιδιών της Πίστης.
Σας περιμένουμε από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ – όποτε εσείς έχετε ελεύθερο χρόνο – να περάσετε και να πάρετε το λουλούδι σας. Την Πέμπτη το βράδυ 8 Μαρτίου στις 8.30 – στον ίδιο χώρο – θα υπάρχει μουσικό πρόγραμμα με Adriana Santana και Nick Barbas. Είσοδος ελεύθερη. Καλούμε κάθε αγωνίστρια, δυναμική γυναίκα, εργαζόμενη, μαθήτρια, φοιτήτρια, νοικοκυρά, κάθε γυναίκα να μας στηρίξει. Μας στηρίζουν η Ένωση Εικαστικών υπέρ Καρκινοπαθών «ΛΑΝΑΣΣΑ», τα κοσμηματοπωλεία Μόρφη και Ηλιόπουλος, το ανθοπωλείο Άνθεων Άρωμα, Το βιβλιοπωλείο – εκτυπώσεις Copy Mania – Tσιάτσιος Νικόλαος, Forthnet Shop – Nova, Ουζερί – Μεζεδοπωλείο Αρχιπέλαγος, το κομμωτήριο Golden scissors, η ζωγράφος Φωτεινή Παππά, η ποιήτρια Αντωνία Στεφάνου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το