Τοπικά

Τρία αδέσποτα σκυλάκια βρήκαν μόνιμο σπίτι – Ολοκληρώθηκε η “Ημέρα Υιοθεσίας” της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου

Τρία σκυλάκια,  εκ των οποίων ένα κουταβάκι, βρήκαν μόνιμο σπίτι σήμερα μετά την “Ημέρα Υιοθεσίας” που πραγματοποίησε η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου στο Πεδίον Άρεως.  Τα σκυλάκια βρίσκονταν εκεί από τις 12  το μεσημέρι  ως τις 7  το απόγευμα και όσοι τα επισκέφθηκαν είχαν και την ευκαιρία να φιλοξενηθούν στον χώρο όπου μένουν.

Ευτυχισμένη για τις τρεις υιοθεσίες δήλωσε το μέλος της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου Χρύσα Κοσκινά και σημείωσε πως η Ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει και άλλες ημέρες υιοθεσίας, όχι μόνο στο Πεδίον Άρεως αλλά και στην παραλία Βόλου.  “Ο σκοπός της Φιλοζωικής Ομάδας είναι αυτά τα σκυλάκια να μην ξαναβγούν πια στον δρόμο, αλλά να είναι σε μόνιμα σπίτια” ανέφερε. Τα τρία σκυλάκια βρήκαν σήμερα μόνιμο αφεντικό, δόθηκαν με συμβόλαιο υιοθεσίας και 6μηνη παροχή τροφής από την PEDIGREE. Τα σκυλάκια είναι στειρωμένα και αποπαρασιτωμένα.

Παράλληλα όσοι το επιθυμούσαν μπορούσαν να προσφέρουν προμήθειες, όπως ξηρή τροφή ή κονσέρβες για σκύλους.

68 υιοθεσίες σε 1,5 χρόνο

Από το 2016  μέχρι και σήμερα έχουν γίνει 68  υιοθεσίες αδέσποτων ενώ η δράση της Ομάδας δεν περιορίζεται μόνο στην προώθηση των υιοθεσιών.  Υπάρχουν σκυλάκια που φιλοξενούνται σε σπίτια μελών της Ομάδας μέχρι να βρεθεί κάποιος που θα θέλει να τα υιοθετήσει.

Σημειώνεται πως αυτή τη στιγμή η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου φροντίζει 50  αδέσποτα, εκ των οποίων τα 6 φιλοξενούνται σε σπίτια μέχρι να βρουν μόνιμο ιδιοκτήτη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το