Τοπικά

Τρεις νέες σημαίες προσέφερε ο ΣΕΗΜ στο Νοσοκομείο Βόλου

Τρεις νέες σημαίες προσέφερε ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο, σε μια συμβολική κίνηση αναγνώρισης της προσφοράς του συνόλου του Ιατρικού, Νοσηλευτικού και Βοηθητικού προσωπικού του Νοσοκομείου στην εποχή της πανδημίας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΕΗΜ αναφέρεται χαρακτηριστικά:

“Σε μία κίνηση σημειολογικού χαρακτήρα προχώρησε σήμερα ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας. Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του ΣΕΗΜ Μαουσίδης Σεραφείμ, με την ευγενική μεσολάβηση του Προέδρου της Νίκης Βόλου και Υπαλλήλου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Φάτση Στέργιου, παρέδωσε στον Διοικητή του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου Ντόκο Ιωάννη και στον Αναπληρωτή Διοικητή Μπαμπούνη Σταύρο για δεύτερη συνεχόμενη φορά, τις τρεις νέες σημαίες (Ελληνική, Ευρωπαϊκή, Ερυθρού Σταυρού) που θα κυματίζουν στους ιστούς του Νοσοκομείου της πόλης μας.

Μετά από δύο και πλέον χρόνια όπου το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο, με το σύνολο του Ιατρικού, Νοσηλευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού του, βρίσκονται όχι μόνο στην πρώτη γραμμή της μάχης του κορονοϊού, αλλά και της αδιάκοπης κάλυψης των ιατρικών αναγκών των συμπολιτών μας, η ανάληψη της ευθύνης από μέρους του ΣΕΗΜ να κυματίζουν πάντοτε αγέρωχες οι σημαίες της χώρας μας, θα είναι διαρκής. Η αναγνώριση της προσφοράς αλλά και η τόνωση του ηθικού των συνανθρώπων μας που προσφέρουν τα μέγιστα σε όλους μας παραμένει πάντοτε στις θεμελιώδεις αρχές του ιστορικού Συνδέσμου μας”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το