Τοπικά

«Τρέχουμε για την Φλόγα» την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στον Βόλο

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στις 11:30 το πρωί, έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί για 6 η συνεχόμενη χρονιά μια ξεχωριστή δρομική βόλτα στην παραλία του Βόλου με σύνθημα «τρέχουμε για τη ΦΛΟΓΑ».

O Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ» και η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, καλούν όλους τους πολίτες σε αυτή τη ξεχωριστή δρομική εμπειρία για τη στήριξη παιδιών με καρκίνο.
Ο αγώνας θα έχει συμβολικό αντίτιμο όπως έχει ορισθεί από τον σύλλογο Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ».
Οι συμμετέχοντες, σε μία μικρή διαδρομή περίπου των 2 χιλ. καλούνται να τρέξουν με τον ρυθμό τους, ακόμη και να περπατήσουν. Παιδιά, γονείς , αθλητές, άνθρωποι τρίτης ηλικίας, όλοι μαζί μια παρέα, για να διαδηλώσουν τη χαρά τους για ζωή και για υποστήριξη του ενός στον άλλο.

Δηλώσεις (από 20/9/2018) συμμετοχής-αριθμούς και μπλουζάκια στα γραφεία της “ΦΛΟΓΑΣ” στο Βόλου, Χαρισιάδου 3 (πρώην ΠΙΚΠΑ), τηλ. 24210-24628, δηλώσεις συμμετοχής και αριθμούς κατάστημα Gougar Sport. Ιάσωνος 125 με Ογλ & Gougar Δημητριάδος 225 με Κουμουνδούρου
Πληροφορίες. Δ/νση Αθλητισμού,2421071770.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το