Τοπικά

Τραμπούκικη συμπεριφορά καταγγέλλει ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Πτελεού

Τραμπούκικη συμπεριφορά συντοπίτη του κατήγγειλε σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Πτελεού Κων. Μπουκοβάλας. Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Προς ενημέρωση των κατοίκων και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, μετά από τον τραμπουκισμό μου από έναν συντοπίτη μας στην πλατεία του χωριού, σας ενημερώνω ότι ο δρόμος για τη σύνδεση της Παναγιάς με τον δρόμο της Λεύκης ήταν πρόταση δική μου προς τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Εσερίδη, ο οποίος προς τιμή του ανταποκρίθηκε αμέσως θετικά και ανακοινώθηκε και στο προεκλογικό πρόγραμμα της παράταξης με κάποιες προϋποθέσεις. Οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων να μας αφήσουν να αφαιρέσουμε τα δέντρα που ενοχλούν έτσι ώστε ο δρόμος να γίνει στις σωστές διαστάσεις. Κάποιοι ιδιοκτήτες ήταν αρνητικοί και έτσι δεν θα υλοποιηθεί αυτό το έργο.
Άρα οι κατηγορίες κάποιων ότι εγώ φταίω που δεν έγινε το έργο δεν ευσταθούν. Εγώ το πρότεινα, λέτε να μην ήθελα να γίνει;
Έτσι λοιπόν θα γίνει ασφαλτόστρωση στον δρόμο προς τον Άγιο Γεώργιο και μελλοντικά θα συνδεθεί με τον δρόμο που ξεκίνησε από Λεύκη για Νηές.
Ό,τι κάνουμε ως Δημοτική Αρχή γίνεται για την αξιοποίηση της περιοχής, αλλά και δίνοντας μεγαλύτερη αξία στις περιουσίες των κατοίκων. Αξιοποιείται όλη η περιοχή. Σε αυτό πρέπει να συμβάλουμε όλοι για να μπορέσουμε να το καταφέρουμε».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το