Τοπικά

Τον Ιούλιο το παζάρι στο Βόλο- Η κανονιστική θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο

pazari15

H έκδοση κανονιστικής απόφασης για τη λειτουργία της εμποροπανήγυρις στην περιοχή πίσω από το Πανθεσσαλικό στάδιο θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Δευτέρα 16 Μαΐου. Νωρίτερα για το θέμα θα έχουν αποφασίσει η Οικονομική Επιτροπή και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
Η έκδοση της κανονιστικής αφορά τον τρόπο λειτουργίας της εμποροπανήγυρις αλλά και τους κανόνες που πρέπει να τηρηθούν ως προς την υγιεινή και την αισθητική του χώρου.
Συνολικά 332 είναι τα περίπτερα που θα διατεθούν καθώς επίσης και 20 θέσεις για επιχειρήσεις. Η εμποροπανήγυρις θα λειτουργήσει από 1 ως 20 Ιουλίου και στο διάστημα αυτό προβλέπονται και οι δύο ημέρες για την εγκατάσταση και απεγκατάσταση των εμπόρων.
Παράλληλα θα διατεθούν 12 θέσεις για περίπτερα και 15 θέσεις για μικροπωλητές που θα πωλούν παραδοσιακά είδη στην είσοδο.
Το κόστος των περιπτέρων
Το τέλος χρήσης των περιπτέρων ορίζεται στα 180 ευρώ για τα γωνιακά, 200 για τα περίπτερα εμπορικής δραστηριότητας και 400 ευρώ για τα περίπτερα που θα πωλούν λουκουμάδες ή χαλβάδες.
Η τιμή για την ενοικίαση του λούνα πάρκ ξεκινά από τα 45.000 ευρώ ενώ 1.100 ευρώ θα είναι το κόστος για τις ψησταριές.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το