Αθλητισμός

Τον Απρίλη ο 4ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Βόλου

Το Σάββατο 21 Απριλίου το απόγευμα θα διεξαχθεί ο 4ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Βόλου, ο παράλληλος 25ος Δρόμος Υγείας 5 χιλιομέτρων και ο Παιδικός Αγώνας των 500 μέτρων. Στους μήνες   που μένουν για το μεγάλο γεγονός, η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων υπόσχεται να ετοιμάσει ένα event που θα μείνει ακόμη πιο αξέχαστο σε όσους θα συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνουν τον 4ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Βόλου και τους παράλληλους αγώνες. Για άλλη μια φορά το σύνθημα είναι «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ».

Η οργανωτική επιτροπή  δημοσίευσε στο σάιτ του αγώνα voloshalfmarathon.gr τη προκήρυξη και το λινκ για τις εγγραφές.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρούνε εκεί κάθε πληροφορία, ενώ επίσης μπορούν για οτιδήποτε να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 2421023523, 2421071770, στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160, στη Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου Αναπαύσεως με Καραμπατζάκη.Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 16 Απριλίου.

Οι παροχές θα είναι ιδιαίτερα πλούσιες για τους αθλητές: ειδικό μετάλλιο για όλους όσοι τερματίζουν που κάθε χρονιά είναι διαφορετικό-συλλεκτικό, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αριθμός συμμετοχής με το ονοματεπώνυμο του αθλητή τυπωμένο. Οι παροχές-τροφοδοσία που προσφέρονται από τους χορηγούς στους αγωνιζόμενους είναι πλουσιοπάροχες. Τον αγώνα θα επιβλέπουν εθελοντές, η τροχαία, το Λιμεναρχείο Βόλου, ενώ στον αγώνα θα προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια της η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Η διοργάνωση του 4ου Διεθνή Ημιμαραθωνίου Βόλου κάθε βδομάδα με ανακοινώσεις θα παρουσιάζει κάθε νέο που ετοιμάζει. Όπως και πέρυσι οι λαγοί-pace makers με ειδικό μπαλόνι για να ξεχωρίζουν, θα βοηθήσουν όσους δρομείς επιδιώξουν επιδόσεις σε χρόνους 1.30, 1.40, 1.50, 2.00. Στον τερματισμό κάθε γυναίκας θα της δίνεται και μία ανθοδέσμη, όπως καθιερώθηκε με πρωτοτυπία από τον 1ο Ημιμαραθώνιο Βόλου και θα γίνεται σε κάθε διοργάνωση. Στους δρομείς θα προσφερθούν δωρεάν χιλιάδες φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου όπως ο Ημιμαραθώνιος Βόλου επίσης καθιέρωσε από τη πρώτη χρονιά. Πολλά βίντεο από σταθερές, κινητές και go-pro κάμερες θα συμπληρώσουν το υλικό.

ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων
 Μαγνησίας
ΕΠΦΑ (Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας)
Τροχαία Βόλου
Λιμενικό Σώμα Βόλου
Οργανισμός Λιμένος Βόλου
ΕΚΑΒ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το