Ελλάδα

Το τελευταίο τρίμηνο του 2016 αναλαμβάνει τη λειτουργία των αεροδρομίων η Fraport

ÍÅÁ ÆÇÌÉÁ ÓÔÏÍ ÁÅÑÏÄÉÁÄÑÏÌÏ ÔÏÕ ÁÅÑÏËÉÌÅÍÁ "ÄÉÁÃÏÑÁÓ" ÔÇÓ ÑÏÄÏÕ (EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ÁÑÃÕÑÇÓ ÌÁÍÔÉÊÏÓ)

Το τελευταίο τρίμηνο του 2016 αναμένεται να αναλάβει τη λειτουργία των 14 περιφερειακών αεροδρομίων η κοινοπραξία Fraport – Slentel, ενώ η σύμβαση παραχώρησης αναμένεται να υπογραφεί έως το τέλος της χρονιάς.

Αυτό επεσήμανε νωρίτερα μιλώντας στο 3ο Συμπόσιο κορυφαίων στελεχών αεροδρομίων (ACES – Athens, 3rd Airport Chief Executives’ Symposium), μια ιδρυτική πρωτοβουλία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών , ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport AG, κ. Stefan Schulte.

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την προώθηση της Αθήνας, ο CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, κ. Γιάννης Παράσχης, έδωσε με την ευκαιρία του Συμποσίου μία πρώτη «γεύση» της νέας ευρηματικής καμπάνιας «Speak AΘenian. Be an AΘenian». Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, με την οποία θα προβληθεί διεθνώς η πόλη μας το 2016, θα παρουσιαστεί σύντομα από το ΔΑΑ και την Marketing Greece.

Το Συμπόσιο παρακολούθησαν περισσότεροι από 140 κορυφαίοι εκπρόσωποι του χώρου των αερομεταφορών αλλά και του οικονομικού και τουριστικού κλάδου, ενώ οι ομιλητές επικεντρώθηκαν σε ενότητες όπως:
– το στρατηγικό ερώτημα της συμβολής των αεροδρομίων – κόμβων στην ανάπτυξη του προορισμού και  οι πρόσφατες θεσμικές και ρυθμιστικές εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο στον κλάδο των αερομεταφορών.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το